Seuravaatteiden alennusmyynti alkanut!

Kymin Suunnistajien vanhaa pukuvarasto myydään kevään aikana –60 %:n alennuksella. Nyt on hyvä tilaisuus löytöjen tekemiseen edullisesti! Valikoimista löytyy eri malleja ja kokoja vielä mm. lyhyt- ja pitkähihaista suunnistuspaitaa (kokoja 130 cm – XXXL), Combat-paitaa (XXS, naisten L, XXXL), hihatonta sprinttipaitaa (S, M, L), pikeepaitaa (XS, S, XL), suunnistushousua (musta/viininpunainen, XS, S, XXL, XXXL) sekä lisäksi joitain kappaleita suunnistustrikoita, juoksupuvun takkia ja housuja, seura-asua (tuulipuku), retrotakki (yksi M). Alemyynnistä jäljelle jäävät varusteet ovat saatavilla vielä kauden avajaisissa 3.5. Aletuotteista voi kysellä lisää Marjalta (marja.wahrn@kymp.net)
Uutta pukudesigniä tehdään parhaillaan pukutoimittajan kanssa. Tilausikkuna Kymin Suunnistajien nettisivuille avataan helmikuun loppuun mennessä. Lisäinfoa tilaamisesta uudella järjestelmällä ja valikoimista päivitetään sivuille helmikuun aikana. Varastoon pukuja ei enää jatkossa tilata.