Ilmoittaudu Jukolaan

On jo aika suunnata katseet tulevaan kesään ja siellä häämöttävään Lahti-Hollola Jukolaan. Viestithän juostaan 16.-17.6.2018 Hollolan supikoissa. Ilmoittaudu sitovasti seuran joukkueisiin alla olevan linkin kautta. Tee tämä mielellään vaikka heti, jotta saamme hyödynnettyä edullisemman maksukynnyksen osallistumismaksut.

Ilmoita samalla osallistumisesi yhteiskuljetukseen. Kuljetus järjestetään, jos kyytiin ilmoittautuu vähintään 25 henkilöä. Voit osallistua myös vain kuljetukseen ja tulla paikanpäälle kannustamaan KyS:n joukkueita. Kuljetuksen hinta on 40 euroa henkilöltä ja 100 euroa perheeltä.
Juoksujärjestyksistä päättää valitsijaryhmä, mutta osuustoiveita saa esittää ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä linkistä:
Tässä vielä linkki Lahti-Hollola Jukolan sivuille, joilta löytyy lisätietoa tapahtumasta mm. osuuspituudet. http://www.jukola.com/2018/kilpailukutsu/
Lisätietoja
Jaana Pirtilä, KyS:n seuratoimintajaoston pj.
Innolla ilmoittautumaan!
Lisäys: Ilmoittautumistilannetta päivitetään tänne säännöllisen epäsäännöllisesti: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1H3_bNmLsy6cQWcsZp-84M0hTNrAOduGH3vVuPzD47ig/edit#gid=0
Posted in Yleinen.