Alustavat 1. ja 2. Jukola- ja Venla-joukkueet

Kymin Suunnistajien johtokunta päätti talven kokouksessaan, että valmennusjaosto valitsee Kymin Suunnistajien 1. ja 2. Jukola- ja Venla joukkueet. Maanantaina 7.5. pidetyssä valmennusjaoston kokouksessa päätimme, että julkaisemme alustavat joukkuekokoonpanot jo hyvissä ajoin, jotta urheilijat voivat alkaa valmistautua tulevaan kesän suunnistuksen suurtapahtumaan. Joukkueiden muodostamisessa valmennusjaosto on käyttänyt omaa harkintaa. Lopullisiin valintoihin voi vaikuttaa antamalla näyttöjä SM-keskimatkan kisassa 26.5. Kouvolassa. Joukkueet ja juoksujärjestykset ovat alustavat ja lopulliset joukkueet julkaistaan SM-keskimatkan jälkeen.

Jukola 1: Väinö, Antti V, Antti P, Akseli, Tuomas, ___?___, Viljami (Alustava joukkue ja juoksujärjestys. Kuudennen osuuden juoksija täydennetään kakkosjoukkueesta)

Jukola 2: Jussi V, Jarno, Ville S, Lassi, Ilari, Jussi T, Jonatan S, Joonas K (Alustava joukkue, mutta ei juoksujärjestys. Näistä urheilijoista yksi nousee 1. joukkueeseen. Loput muodostavat 2. joukkueen.)

Venla 1. ja 2.: Aino, Salla, Mette, Sarita, Pinja, Anni, Roosa, Venla (näistä urheilijoista muodostetaan Venlojen 1. ja 2. joukkueet)

Posted in Yleinen.