Rannikko-rogaining Strömforssissa

Kymin Suunnistajat järjestää Rannikko Rogainig -tapahtuman yhdessä Strömfors Outdoor Factoryn kanssa lauantaina 22.9.2018. Tapahtumakeskuksena toimii Strömfors Outdoor Factory Ruotsinpyhtäällä upeine ympäristöineen. Kilpailualuetta halkovat Kymijoen läntiset haarat ja nousumetrejä tarjoilevat laajat kallioalueet. Tästä ei suunnistusmaastot enää parane! Tarjolla on 2h ja 6h tossusarjat sekä erillinen 3h polkupyöräsarja. Lisätietoja ilmoittautumiset www.rannikkorogaining.fi  Tule mukaan solona tai kavereiden kanssa!

Nuoret mukaan maksutta!

Nuorten- ja valmennusryhmäläiset pääsevät mukaan kilpailuun maksutta. Joukkueet jakaa valmennusjaosto. Ilmoittautumiset Mikko Kiiskille mikko.kiiski@iki.fi

Mitä on rogaining?

Rogainingissa rastit saa kiertää vapaavalintaisessa järjestyksessä ja tavoitteena on kerätä määräajassa mahdollisimman paljon pisteitä. Eri rasteista saa eri määrän pisteitä. Kilpailuissa liikutaan 1-5 hengen joukkueissa sarjasta riippuen. Kartta on saatavilla kilpailukeskuksesta puolitoista tuntia ennen kilpailun alkua tarjoten aikaa huolelliseen reitin suunnitteluun.

Tervetuloa seikkailemaan hyvän mielen tapahtumaan!

Rannikko Rogaining -tiimi

Posted in Yleinen.