Trimtexin tilausikkuna auki

Speed LS O-shirt men's
Hei! Trimtexin tilausikkuna on nyt auki. Perusvalikoiman lisäksi tarjolla on huppareita ja kuoripukua. Perusvalikoimasta myönnetään nuorisoalennus, jonka saa käyttöönsä valitsemalla nuorisohintaisen tuotteen. Extreme-trikoot ovat tällä kertaa valittavissa vain lasten kokoisina. Extremen tilalle on valikoimaan otettu Trail-trikoota, jotka eroavat napakammalla materiaalilla ja istuvammalla mitoituksella Extreme-trikoista. Trikoita tilattaessa on huomioitava, että tarjolla on erikseen naisten ja miesten mallit ja nämä eroavat leikkaukseltaan toisistaan. Naisten on siis tilattava naisten malli ja päinvastoin.
Verkkokauppa sulkeutuu 31/1 ja odotettu toimitus on viikolla 11.

Tässä Trimtexin ohjeistus tilauksen tekemiseen:
Klikkaa tässä olevaa linkkiä päästäksesi suoraan verkkokauppaan: https://trimtex.fi/en/kymin-suunnistajat/
Ennen tilaamista täytyy jokaisen luoda asiakastili. Valitse ”Login” mikäli olet jo rekisteröitynyt käyttäjä trimtex.fi sivulla, tai ”New account” mikäli olet tilaamassa meiltä ensimmäistä kertaa. Syötä koodi: kymin16 ”Activate access code” kenttään ja kirjaudu sisään.
Ota huomioon että erillinen tilausvahvistus tulee meiltä sähköpostitse, kun tilauksesi on mennyt läpi.
Suosittelemme käyttämään Chrome, tai Firefox nettiselainta, jotta sivustomme toimii parhaiten. Internet Explorer käyttäjät saattavat kokea hieman ongelmia sivuston kanssa. Mikäli jollakin on ongelmia sisäänkirjautumisen kanssa, tai on muuta kysyttävää, ottakaa mielellään yhteyttä joko sähköpostitse support@trimtex.fi tai puhelimitse (09) 231 135 10.

Terveisin Pia-Maria Ahlfors, pukuvastaava 040-5281615, pia-maria.ahlfors@kymp.net

Posted in Yleinen.