Tuomas Kotro paras suomalainen Turkin EM-kilpailuissa.

Tuomas oli keskiviikkoisen sprintin paras suomalainen sijoittuen 9. Hän jäi voittajasta 1.03. eikä pronssinen mitalikaan ollut kuin 34 sekunnin päässä. Tässä tuoreet Tuomaksen mietteet kisasta: ”Tänään pysyi tekeminen hanskassa ihan mallikkaasti. Sain suunnattua ekan startin höyryt hyvään keskittymiseen. Virheitä täytyi ruveta etsimään GPS-seurannasta suurennuslasilla, mikä yleensä tarkoittaa ihan ok vetoa. Tuloslistaa katsoessa jäi kuitenkin vähän kitkerä maku vielä, kun edellä olevat sijat liippasi niin läheltä.”

Torstaina kisat jatkuvat sekaparisprinteillä. Tuomas saa parikseen Salla Koskelan. Tällä kaksikolla on oivat mahdollisuudet, vaikka voittoon asti.