Toimihenkilöksi Rannikkorastien tapahtumiin

Rannikkorasteja on pyöritetty nyt kesäkuun ajan lähes normaalien käytäntöjen mukaisesti. Mukava on ollut nähdä taas paljon iloisia kasvoja suunnistuksen parissa. Pienten suunnistusalkujen vähäisyys rasteilla on hieman huolettanut, tämä lienee luonnollista suunnistuskoulun peruunnuttua tältä kesältä.

Ajanotosta on syntynyt rasteilla jonkin verran keskustelua, mutta asiasta on jäänyt vaikutelma ettei tämä ole tällä hetkellä se kaikkein tärkein asia. Yleisesti tuntuu että suunnistajat ovat olleet tyytyväisiä siihen, että suunnistusta on päässyt harrastamaan jollain tavalla lähes koko Korona-ajan. Myös uudistus että Rannikkorasteja pääsee suunnistamaan omatoimisesti koko viikon ajan on saanut kiitosta.

Tapahtumien järjestelyihin kaipaamme taas teidän aktiivisten seuralaisten apua. Tarkoitus on saada myös emit-ajanotto takaisin käyttöön, tässä luonnollisesti teidän kaikkien aktiivisuus on ratkaisevassa roolissa.

Tuloslakijan tehtävään voitte laittaa nimenne 14.7 olevasta Saaripirtin tapahtumasta eteenpäin, ja ajanotto otetaan käyttöön, mikäli tulospalveluun saadaa riittävästi toimihenkilöitä.

Täytä suoraan tästä linkistä avautuvaa kalenteria tai ota yhteyttä Rannikkorastien vetäjiin. Kiitos jo etukäteen kaikille jo osallistuneille sekä teille jotka tulette mukaan järjestelyihin. Ilman teidän panosta emme luonnollisesti saa näitä tapahtumia järjestettyä.

Kaikkiin tehtäviin löytyy ohjeet Rannikkorastien ohjesivuilta. Sivulla on sekä pidemmät yksityiskohtaiset ohjeet, että yhden A4-lapun mittaiset pikaohjeet. Pikaohjeet on nopea tapa itse kullekin palauttaa mieliin kunkin tehtävän tärkeimmät kohdat.

Taphtumanjärjestäjälle ja ratamestarille on kirjoitettu lisäksi Korona-ajan tarkemmat ohjeet suunnitustapahtuman järjestämiseksi. Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi nyt kun ajanotto ei ole vielä käytössä. Ajanoton myötä ohjeisiin tehdään tarkennuksia.

Tästä pääset tapahtumakalenteriin.

Posted in Yleinen.