Valmennusryhmän harjoitusten tilaaminen

Valmennusryhmän harjoitukset ovat avoimia myös valmennusryhmän ulkopuolisille. Harjoituksia voi käydä tekemässä omatoimisesti oman aikataulun mukaan.

Voit tilata itsellesi yksittäisen valmennusryhmän harjoituksen tai lunastaa itsellesi kaikki valmennusryhmän harjoitukset maksamalla kausimaksun valmennusryhmän harjoituksiin. Karttamaksu valmennusryhmän ulkopuolisille: Kymin suunnistajien jäsenet 3e/kartta tai 50e/kausi. Muut 5e/kartta tai 75e/kausi.

Yksittäisen harjoituksen tilaaminen

Tilaa harjoitus alla olevan linkin takaa löytyvällä lomakkeella.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezuUZH8–gThRv7uA-lX7_mRjuPIPTtJqWSveA_Fsjmpknag/viewform

Kartan toimitus:
a. Ensisijaisesti harjoitus toimitetaan tilaajan sähköpostiin. Harjoitus pyritään toimittamaan tilaajalle mahdollisimman pian.
b. Mikäli tilaaja ei pysty tulostamaan karttaa itse, on kartta mahdollista noutaa Kopioklubilta (Ruukinkatu 11) sen aukioloaikana (ma-pe 8-16:30). Ennakkoilmoitus Mika Kilpiselle p. 040 4814291
c. Kopioklubilla tulostetut kartat voidaan myös toimittaa tilaajalle postitse (karttamaksun lisäksi 4e postituslisä/lähetys)

Karttamaksut laskutetaan tilaajalta jälkikäteen

Kausikortin lunastaminen

Maksa kausimaksu Kymin Suunnistajien tilille FI77 5172 0220 0249 22. Kirjoita viestikenttään oma nimi + kausimaksu valmennusryhmän harjoituksiin. Laita lisäksi sähköpostiosoitteesi viestillä Anni V:lle (p. 0400 283454 tai e-mail annievay94@gmail.com) niin saat käyttöoikeudet taitoharjoituspankkiin, josta harjoitukset löytyvät. Harjoituspankin käyttäminen edellyttää Google -tiliä. Mikäli et itse pysty tulostamaan karttoja on karttoja mahdollista noutaa myös Kopioklubilta ennakkoilmoituksella. Ennakkoilmoitus Mika K:lle p. 040 4814291

Posted in Yleinen.