Toimihenkilöksi Rannikkorasteille

Rannikkorastikausi on päässyt mukavaan vauhtiin, vaikkakin tapahtumat on jouduttu viime kevään tapaa aloittamaan omatoimitapahtumina. Nyt on kuitenkin hyvä aika alkaa valmistautumaan tilanteeseen, kun saamme tapahtumapaikalle teltan ja palattua myös kuntorasteilla normaaliin päiväjärjestykseen. Ohjeistusta järjestelyihin saamme Suunnistusliitolta sekä alueemme viranomaisilta, päätökseen normaalitilaan palaamisesta vaikuttaa luonnollisesti moni asia.

Mutta parempi varautua positiivisuus edellä näin etukäteen, jotta sitten virheän valon saatuamme olemme valmiina toimimaan.

Ratamestarit on saatu rekrytoitua jo talven aikana, mutta tapahtumanjärjestäjät ja tuloslaskijat puuttuvat vielä isosta osasta tapahtumia. Aikoja voi täyttää kalenteriin Kymin Suunnistajien ja EKSun tapahtumiin 8.6 olevasta tapahtumasta alkaen.

Tästä pääset tapahtumakalenteriin.

Tehtävistä sen verran, että tuloslaskenta menee kuten aikaisempinakin vuosina Navisportilla ja tabletilla. Tapahtumanjärjestäjän työtaakkaa on saatu helpotettua huomattavasti siirtymällä Rannikkorastien yhteiseen pankkitiliin. Tämän johdosta tapahtumakohtainen kirjanpito (jonka joku saattoi kokea hieman haastavaksi :)) on saatu jätettyä kokonaan pois.

Täytä suoraan alla olevasta linkistä avautuvaa kalenteria tai ota yhteyttä Rannikkorastien vetäjiin. Kiitos jo etukäteen kaikille talkoiluun mukaan lähteville seuralaisille!

Kaikkiin tehtäviin löytyy ohjeet Rannikkorastien ohjesivuilta ja tehtäviin on tarjolla tietenkin opastusta tarpeen mukaan. Sivulla on sekä pidemmät yksityiskohtaiset ohjeet, että yhden A4-lapun mittaiset pikaohjeet. Pikaohjeet on nopea tapa itse kullekin palauttaa mieliin kunkin tehtävän tärkeimmät kohdat.

Posted in Yleinen.