Suunnistuskoulu 28.5. Jäppilässä

Kymin Suunnistajien suunnistuskoulun tiedotteet

Moderators: lauri_vuorinen, jyrki_metsola

Post Reply
User avatar
Mika Kilpinen
Posts: 739
Joined: Fri 29.06.2007 15:12
Location: Jäppilä

Suunnistuskoulu 28.5. Jäppilässä

Post by Mika Kilpinen » Wed 27.05.2009 19:40

Suunnistuskoulu 28.5. Jäppilässä, tapahtumapaikkana Jäppilän kenttä. Karttaopastus:klikkaa tästä. Opastus Sutelan kiertoliittymästä, josta matkaa n. 5,5 km.

Radat: Normaalisuunnistusta polkuihin tai muihin selviin maastokohtiin tukeutuen
A 1,9 km, 3 perhoslenkkiä
B 1,6 km, 2 perhoslenkkiä

Perhoslenkkien keskusrasti on ratojen 1. rasti jonne ryhmät siirtyvät vetäjiensä johdolla. Tälle perhoslenkin keskusrastille suunnistusta seuraamaan voivat halutessaan siirtyä myös lapsien huoltajat, vanhemmat, autonkuljettajat, fysioterapeutit, juomahuollosta vastaavat ym. ym. Tiedustelen myös lampailtamme, ja lähinnä heidän hoitajiltaan, josko olisivat kiinnostuneita metsäretkeilystä tänään ja tulisivat myös paikalle.

Suunnistuskoulua jo useamman vuoden tahkonneille, "Hirvikärpäsille", on lisäksi tarjolla 2 km normaalisuunnistusrata, johon ratamestari on yrittänyt, SM-erikoispitkän jälkimainingeissa, saada muutaman pidemmänkin rastivälin. 1:5000 kartta ja suhteellisen pieni maastoalue tosin rajoittivat hieman toteutusta. Radalla voisi vaikkapa keskittyä jouhevaan rastiväleillä etenemiseen, kompassikin kannattaa muistaa ottaa mukaan.

-M-

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest