Kymin Suunnistajien ilmoittautuminen Lakia-Jukolaan on avattu

Lakia-Jukola 15.-16.6.24

 

On aika ilmoittautua seuran joukkueisiin tämän vuoden Jukolaan. Ilmoittautua voit 9.5 asti.  Jukolan Viesti ja Venlojen viesti suunnistetaan tänä vuonna Pohjanmaalla Kauhavalla. Jukolan viestiin tai Venlojen viestiin osallistuminen on jäsenetu, jonka seura kustantaa kaikille halukkaille jäsenille. Ajoissa ilmoittautumalla mahdollistat edullisempien ilmoittautumisportaiden hyödyntämisen. Voit esittää toiveen mieluisimmasta osuudesta, mutta viestivalintatiimi tekee viime kädessä päätökset juoksujärjestyksistä seuran joukkueissa. Naiset voivat ilmoittautua joko Jukolan viestiin tai Venlojen viestiin. 

Tästä ilmoittautumaan: Lakia-Jukola ilmoittautuminen

75. Jukolan viesti

Seitsenosuuksinen viestisuunnistuskilpailu suunnistusseurojen ja muiden yhteisöjen joukkueille. Viestissä kilpaillaan Kaukametsäläiset ry:n lahjoittamasta ”Havuoksa, rauhan viiri” -kiertopalkinnosta.                                                             

Alustavat osuuspituudet Aika-arvio Noususumma
1. 13,6 km valoisa/hämärä 72 min 160 m
2. 14,8 km hämärä/pimeä 76 min 200 m
3. 13,2 km pimeä/hämärä 68 min 140 m
4. 9,5 km hämärä/valoisa 51 min 100 m
5. 9,3 km valoisa 49 min 100 m
6. 13,1 km valoisa 66 min 170 m
7. 15,8 km valoisa 78 min 200 m
Yhteensä 89,3 km 7 h 39 min 1070 m

Hajonta on kaikilla osuuksilla. Aurinko laskee la 15.6. klo 23.38 ja nousee su 16.6. klo 3.19. Kilpailu alkaa yhteislähdöllä lauantaina 15.6.2024 klo 23:00.

46. Venlojen viesti

Neliosuuksinen viestisuunnistuskilpailu suunnistusseurojen ja muiden yhteisöjen naisjoukkueille. Viestissä kilpaillaan Kaukametsäläiset ry:n lahjoittamasta ”Venlan avaimet” -kiertopalkinnosta.

Alustavat osuuspituudet Aika-arvio Noususumma
1. 8,0 km 48 min 60 m
2. 7,9 km 46 min 60 m
3. 6,8 km 38 min 60 m
4. 9,0 km 50 min 70 m
Yhteensä 31,7 km 3 h 2 min 250 m

Hajonta on kaikilla osuuksilla. Kilpailu alkaa yhteislähdöllä lauantaina 15.6.2024 klo 14:00.

Lakia-Jukolan maastokuvaus

Lakia-Jukola suunnistetaan Kauhavalla kilpailukeskuksen ollessa Kauhavan lentokentän pohjoispäässä. Venlojen ja Jukolan viestien maasto on peltojen rikkoma tyypillinen eteläpohjalainen avokalliomaasto. Korkeuserot ovat maastossa 0-30 metriä ja kallioiset alueet ovat pienipiirteisiä ja vaativaa suunnistusmaastoa. Kallioiden välissä esiintyy jonkin verran suoalueita, mutta suoalueet eivät ole hallitsevia. Soiden kulkukelpoisuus on vaihteleva aluskasvillisuuden määrän ja soiden pehmeyden mukaan. Avokalliot ovat pääosin hyväkulkuisia. Samantyyppisiä alueita löytyy Etelä-Pohjanmaalta mm. Ylistarosta ja Kortesjärveltä. Alueella on myös isohko vanha hiekanottoalue, jonne on muodostunut monimuotoinen suunnistusmaasto runsaine pikku lampineen ja kumpareineen. Alue on metsittynyt ja runsaan polkuverkoston vuoksi vaativa suunnistusalue. Alue tuo mielenkiintoisen lisän molempiin viesteihin.

 

Yhteiskuljetusta ei tänä vuonna järjestetä. Kauhavalle on hyvät liikenneyhteydet ja seura suosittelee esimerkiksi junavuorojen hyödyntämistä.  Jukolaan lähtijät liitetään Lakia-Jukola Whats App ryhmään, jossa voi hakea esimerkiksi kyytiä tms . Jos et halua itseäsi liitettävän tähän ryhmään, laita asiasta tietoa lisätietoja kohtaan. 

 

Seura tarjoaa kaikille jäsenilleen telttapaikat sekä tuulisuojateltan  seuralaisille jälkipelejä, oman vuoron odottelua ja fiilistelyä varten. Tästä tietoa lähempänä tapahtumaa. 

 

Tervetuloa kaikki seuralaiset tekemään yhdessä ikimuistettava Lakia-Jukola!

Kesän seuravaatetilaus 8.2.2024 mennessä

Aurinkoista kevättä jäsenet!

On taas aika tilata kesän suunnistusvaatteet.

KyS ensi kesän seura-asujen tilaaminen tapahtuu edelleen noname clubshop palvelulla. Toimintamalli yksinkertaistaa laskutusta ja tilausten keräämistä ja vapauttaa ydinhenkilöiden aikaa seuran muihin ydintoimintoihin. Huomiokaa tilausikkuna, joka on auki vajaa pari viikkoa!

 

Seurapainatuksin on tarjolla yläosia. Housut ovat mustia. Painatetuissa tuotteissa minimi painatusmäärä on 5kpl.

Uutena kaupasta löytyy reppu ja lasit. Lasien mukana tulee kova ja pehmeäkuorinen kotelo sekä puhdistusliina.

Oleellista:

 

  1. Kauppa sulkeutuu TO 8.2.2024 klo 23.59
  2. Seuramme koodi on: 00371KYSU

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan, jos ei ole ennen tehnyt, jonkun muun seuran osalta.  Muuten jo aiemmin tehty käyttäjätunnus ja salasana toimivat.
2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa, oman salasanan ja sitten seuran koodin. Seurakoodimme on:00371KYSU
3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa
4. Siinä ylhäällä skrollaa alaspäin niin pääsee eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee pikkuhiljaa maksuun.
5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.
6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen.
7. Seuran tuotteet ovat valmiina  huhtikuun puoliväliin suunnistuskauden lähtiessä liikkeelle ja toimitettuna seuralle, jossa jako seuralaisille tapahtuu.

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys seurassa asuvastaava anna.seppa(at)hotmail.fi tai yhteistyökumppanin puolelta  kari.arponen(at)nonamesport.com.

Omien nettiyhteyksien toimivuus kannattaa toki testata ennen viimeistä hetkeä, niin tarvittaessa ehdimme vielä jotain tehdä asialle ennen kaupan sulkeutumista.

Leimaus-leiri 2024

Leimaus-leiri on Suomen suurin lasten ja nuorten suunnistusleiri, joka kokoaa vuosittain jopa 1500 innokasta suunnistusta harrastavaa lasta ja nuorta lajin pariin. Vuoden 2024 Leimaus-leirin järjestävät yhdessä Liikuntakeskus Pajulahti ja Lahden Suunnistajat -37. Leiri keskuksena toimii Liikuntakeskus Pajulahti ja kyseessä on ensimmäinen Pajulahdessa järjestettävä leiri. LS-37 on aiemmin ollut mukana Vierumäen Leimaus-leirillä vuonna 2013.

Leiri alkaa maanantaina 3.6. ja päättyy torstaina 6.6. Maanantaina sprinttitekniikkaharjoitus, sisäsuunnistusta, kartiosuunnistusta, labyrinttiä, leimausrata ja erilaisia muita tehtäväpisteitä.
Tiistaina ja keskiviikkona suunnistetaan Lahden urheilukeskuksessa ja Urheiluopiston läheisyydessä. Torstaina leiri päättyy leiriviestiin.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu 31.1.2024 mennessä, annetun seuralinkin kautta.

Kysymykset ja seuralinkin voit tiedustella Sannalta.
Sanna Tolsa p. 0443783867
info@kaisladesign.fi

Lisätietoa leiristä:

Etusivu

Jäsenrekisteri siirtyy Suomisportiin

Olemme seurassamme siirtymässä uuteen aikakauteen ja siirrämme seuran jäsenrekisterin Suomisportiin, joka on koko urheiluyhteisön oma digitaalinen palvelu! Suomisportin avulla varmistamme, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa.  Suomisportin kehityksestä vastaa Suomen Olympiakomitea.

Toimenpiteet – käy liittämässä itse itsesi jäseneksi Suomisportissa

Siirtymävaiheessa on hyvä ottaa huomioon, että seuran jäsenten on itse liitettävä itsensä sekä huollettavansa seuran jäseneksi Suomisportissa. Käy klikkaamassa vaikka heti tänään! Tästä linkistä pääset suoraan seuramme jäsensivuille https://www.kyminsuunnistajat.fi/kymin-suunnistajat/jaseneksi-kymin-suunnistajiin/

Liittyminen tehdään vain tämän yhden kerran, tulevina vuosina jäsenmaksulasku tulee näkyviin Sporttitilillesi kunkin vuoden alussa.

Jäsenmaksut maksettavaksi Suomisportissa

Enää emme lähetä laskuja tai vastaanota jäsenmaksuja suoraan pankkitilille, vaan jäsen maksaa jäsenmaksun valitsemallaan maksutavalla Suomisportissa. Jäsenmaksu ei näy välittömästi liittymisesi jälkeen, vaan seuramme pääkäyttäjät käyvät hyväksymässä liittymisen ja sen jälkeen lasku näkyy palvelussa. Seurataan tiliä tosi aktiivisesti tässä siirtymisvaiheessa ja todennäköisesti muutaman päivän sisällä näkyy sekä jäsenyys että jäsenmaksulasku omalla Suomisport-tililläsi.

Jäsenmaksulla tuet seuran toimintaa. Vuoden 2024 jäsenmaksun eräpäivä on 31.1.2024

Jäsenyydet, maksut, kuitit löytyvät aina jokaisen omalta Sporttitililtä

Jokainen seuran jäsen tai alaikäisen huoltaja, hallinnoi tietojaan itse Suomisportissa oman Sporttitilinsä kautta. Sporttitili luodaan aina ensimmäisellä kerralla Suomisportissa asioidessa.

Kaikki tieto henkilön omasta toiminnasta kertyy hänen omalle tililleen. Palveluun ei jäsenellä ole salasanaa, vaan palvelu lähettää kertakirjautumiskoodin jokaisen kirjautumisen yhteydessä tekstiviestillä tai sähköpostitse.  Lataamalla Suomisport sovellus puhelimeesi, tiedot kuten maksut, jäsenyydet, ryhmät, kalenterit ovat näppärästi saatavilla.

Kompassi-tapahtuma

Lasten suunnistuskoulu

Toimintaa tukemassa