Kymin Suunnistajat ja Vehkalahden Veikot solmivat nuorisosopimuksen

(Kuva: Suvi Mannoja)
 
Kymin Suunnistajat ja Vehkalahden Veikot ovat solmineet nuorisosopimuksen kesäsuunnistuksen osalta. Se perustuu suunnistuksen lajisäännöissä määriteltyyn mahdollisuuteen muodostaa yhdistelmäjoukkueita viesteihin. Sopimus koskee 20-vuotiaita ja sitä nuorempia suunnistajia viestisarjoissa, joissa kaikki osuudet on tarkoitettu 20-vuotiaille ja sitä nuoremmille. Sopimuksen tarkoituksena on mahdollistaa mahdollisimman monen kyseisten seurojen nuoren osallistuminen viesteihin, vaikka oman seuran joukkuetta ei saataisikaan kasaan. Sopimuksen tärkeä periaate on se, että ensisijaisesti aina pyritään muodostamaan seuran omia joukkueita.
Seurojen omien joukkueiden muodostamisen jälkeen KyS:n ja VeVen yhteinen valintatiimi pyrkii rakentamaan yhteisjoukkueet niistä suunnistajista, joille ei seuran omaa joukkuetta syntynyt. Sairastumis/loukkaantumistapauksessa seurajoukkueeseen voidaan nostaa yhdistelmäjoukkueen suunnistaja.
Viestijoukkueita, niin seurojen omiin kuin myös yhdistelmäjoukkueisiin muodostetaan hyvässä hengessä, nuoria kuunnellen. Tärkeää on suunnistavan nuoren ilmoittaa hyvissä ajoin viestihalukkuutensa, jotta seuran omat ja mahdolliset yhdistelmäjoukkueet keretään muodostaa.
Yhteisjoukkueiden nimi on kiertävä, kauden 2024 osalta ne suunnistavat VeVen nimissä. Seurojen yhdistelmäjoukkueiden valintatiimi kaudelle 2024 on Anniina Heikkinen (VeVe), Suvi Mannoja (VeVe), Mikko Kiiski (KyS) ja Mikko Töyrylä (KyS).

Monipuolista kuntoilua Hyvinvointikeskus Huumassa

Muistathan, että Kymin Suunnistajien jäsenenä saat 10 kerran kortin Hyvinvointikeskus Huumalle erikoishintaan 60 € (normaali hinta 99,90 €). Kortti on voimassa 4 kk.

Yhteen käyntikertaan voit sisällyttää sekä kuntosaliharjoittelun että ryhmäliikuntatunnin tai vaikkapa useamman ryhmäliikuntatunnin. Eli yhdellä käynnillä voit viettää Huumalla vaikka koko päivän!

Treenaamaan pääset joka päivä klo 04:00-24:00 välisenä aikana.

Huikeaa jäsenetua pääset hyödyntämään lunastamalla itsellesi tägin tulemalla Huumalle asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa (katso https://clubhuuma.fi/yhteystiedot/#huuma) tai sovi muu aika Hamströmin Heidin kanssa (heidi.hamstrom@clubhuuma.fi). Heidihän on tuttu myös KyS:stä toimien tällä hetkellä Seuratoimintajaoston viestintävastaavana.

clubhuuma.fi

Kotkan Sportpisteestä välineet liikuntaan jäsenalennuksella

Kymin Suunnistajat ja Kotkan Sportpiste ovat sopineet yhteistyöstä, joka on käynnistynyt huhtikuussa 2024.

Kotkan Sportpiste tarjoaa KyS:n jäsenille 15 % alennuksen normaalihintaisista vaatteista ja jalkineista.

Tarkoituksena on, ensimmäisen kerran jo syksyllä järjestää Sportpisteessä KyS:n jäsenistölle erilaisia varusteiltoja, kuten esimerkiksi kenkä- ja vaate-esittelyjä, suksiesittelyjä ja voideiltoja. Myös yhteistilaukset, esimerkiksi suksien suhteen ovat mahdollisia. Yhteistyötä on tarkoitus kehittää jäsenten tarpeita kuunnellen.

Sportpisteen löydät Karhulasta Tikankadulta.

sportpiste.fi

Hippo-suunnistuskoulu lapsille käynnistyy 18.4!

Kymin Suunnistajien, yhteistyössä OP Kymenlaakson kanssa järjestämä Hippo-Suunnistuskoulu käynnistyy 18.4.2024 kello 17.30 Kotkan Katariinassa.

Suunnistuskoulu on tarkoitettu 13-vuotiaille ja sitä nuoremmille, suunnistusharrastusta aloittaville kuin myös ennestään suunnistaneille lapsille.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

7+1 hyvää syytä siihen, miksi suunnistus olisi lapsellesi hauska ja kehittävä harrastus, löydät täältä.

Tervetuloa hauskan ja kehittävän harrastuksen pariin!

Lasten suunnistuskoulu

Aikuisten suunnistuskoulu

Kompassi-tapahtuma

Toimintaa tukemassa