Kesätöitä tarjolla Kymin Suunnistajissa!

Kiinnostaako kesätyö nuorten suunnistajien parissa? Kymin Suunnistajat palkkaa, yhteistyössä Osuuspankin kanssa 15-17 -vuotiaan nuoren tulevana kesänä työskentelemään nuorten ryhmän (H/D12-20) ja Lasten Suunnistuskoulun kanssa.

Työ alkaa koulujen kesälomien alkaessa ja kokonaistyöaika on kaksi viikkoa. Työaika kuitenkin jaksottuu ja viikkotuntimäärä vaihtelee viikkokohtaisesti työtehtävien mukaan. Työaikoihin pystyy jonkin verran myös itse vaikuttamaan.

Palkka 500 €.

Työntekijän toimenkuvaan kuuluu

  • Harjoitusten suunnittelu yhdessä valmentajien kanssa annettujen teemojen mukaisesti, rastien vienti ja haku sekä taitoharjoituksissa ohjaajana toimiminen
  • Leirin/leiripäivän suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä valmentajien kanssa
  • Muut erikseen sovittavat tehtävät

Hakijoilta edellytetään

  • Omatoimisuutta ja kykyä itsenäiseen toimintaan
  • Reipasta mieltä
  • Suunnistustaitoa

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV sähköpostitse Jukka Tanille, jukkatani10@gmail.com. Kerro hakemuksessa, miksi sinä olisit hyvä valinta kyseiseen tehtävään. Tiedustelut työhön liittyen myös Jukalta.

Kevätkokous ma 8.4.2024 klo 18.00

Tervetuloa Kymin Suunnistajien kevätkokoukseen ma 8.4.2024 klo 18.00 Kumppanuustalo Viikariin (kokoustila Ulappa). Tarjolla kahvia ja pullaa.

Osoite Mariankatu 24, 48100 Kotka

 

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksen jälkeen Kymin Suunnistajien strategialuonnoksen esittely ja keskustelu.

 

Terveisin,

Johtokunta

 

Suunnistuksen ryhmät 2024

Kymin Suunnistajat uudistaa toimintaansa ja seurassa toimii kesäkaudella 2024 seuraavat ryhmät:

Hippo Suunnistuskoulu

Nuorten suunnistus

  • Nuorten ryhmä on tarkoitettu 11 vuotiaille suunnistajille aina sarjaan H/D 20 asti (11-20-vuotiaat)
  • Ryhmän jäsenille tarjotaan fysiikkaharjoituksia ja taitoharjoituksia läpi vuoden, jotta heillä on mahdollisuus kehittyä kohti asettamiaan tavoitteitaan

Aikuisten suunnistus

  • Ryhmä on tarkoitettu H/D 21-sarjalaisille ja vanhemmille
  • Varsinaiset suunnistusharjoitukset toteutetaan yhdessä nuorisoryhmän kanssa ja nuorisoryhmän valmennustiimin avustuksella.

Nyt tehtyjen muutosten tarkoituksena on selkeyttää seuran toimintaa sekä vähentää siiloutumista eri ryhmien välillä. Yhtälailla haluamme jatkossa yhä enemmän järjestää harjoituksia ja tapahtumia, joissa koko seuraväen on mahdollista kokoontua yhteen. 

Harjoituksiin voi osallistua myös ryhmien ulkopuoliset suunnistajat maksamalla 10 euron harjoituskohtaisen maksun, seuran tilille tai yleisimmillä liikuntaetu-sovelluksilla (Kymin Suunnistajat-käyttöpaikka). 

Lisätietoa ja ryhmiin ilmoittautumisohjeet https://www.kyminsuunnistajat.fi/valmennus/

Terveisin,

Johtokunta

PS. Lisätietoja voit kysyä Suunnistajan Polku -jaoston Jukka Tanilta.

Kymin Suunnistajien ilmoittautuminen Lakia-Jukolaan on avattu

Lakia-Jukola 15.-16.6.24

 

On aika ilmoittautua seuran joukkueisiin tämän vuoden Jukolaan. Ilmoittautua voit 9.5 asti.  Jukolan Viesti ja Venlojen viesti suunnistetaan tänä vuonna Pohjanmaalla Kauhavalla. Jukolan viestiin tai Venlojen viestiin osallistuminen on jäsenetu, jonka seura kustantaa kaikille halukkaille jäsenille. Ajoissa ilmoittautumalla mahdollistat edullisempien ilmoittautumisportaiden hyödyntämisen. Voit esittää toiveen mieluisimmasta osuudesta, mutta viestivalintatiimi tekee viime kädessä päätökset juoksujärjestyksistä seuran joukkueissa. Naiset voivat ilmoittautua joko Jukolan viestiin tai Venlojen viestiin. 

Tästä ilmoittautumaan: Lakia-Jukola ilmoittautuminen

75. Jukolan viesti

Seitsenosuuksinen viestisuunnistuskilpailu suunnistusseurojen ja muiden yhteisöjen joukkueille. Viestissä kilpaillaan Kaukametsäläiset ry:n lahjoittamasta ”Havuoksa, rauhan viiri” -kiertopalkinnosta.                                                             

Alustavat osuuspituudet Aika-arvio Noususumma
1. 13,6 km valoisa/hämärä 72 min 160 m
2. 14,8 km hämärä/pimeä 76 min 200 m
3. 13,2 km pimeä/hämärä 68 min 140 m
4. 9,5 km hämärä/valoisa 51 min 100 m
5. 9,3 km valoisa 49 min 100 m
6. 13,1 km valoisa 66 min 170 m
7. 15,8 km valoisa 78 min 200 m
Yhteensä 89,3 km 7 h 39 min 1070 m

Hajonta on kaikilla osuuksilla. Aurinko laskee la 15.6. klo 23.38 ja nousee su 16.6. klo 3.19. Kilpailu alkaa yhteislähdöllä lauantaina 15.6.2024 klo 23:00.

46. Venlojen viesti

Neliosuuksinen viestisuunnistuskilpailu suunnistusseurojen ja muiden yhteisöjen naisjoukkueille. Viestissä kilpaillaan Kaukametsäläiset ry:n lahjoittamasta ”Venlan avaimet” -kiertopalkinnosta.

Alustavat osuuspituudet Aika-arvio Noususumma
1. 8,0 km 48 min 60 m
2. 7,9 km 46 min 60 m
3. 6,8 km 38 min 60 m
4. 9,0 km 50 min 70 m
Yhteensä 31,7 km 3 h 2 min 250 m

Hajonta on kaikilla osuuksilla. Kilpailu alkaa yhteislähdöllä lauantaina 15.6.2024 klo 14:00.

Lakia-Jukolan maastokuvaus

Lakia-Jukola suunnistetaan Kauhavalla kilpailukeskuksen ollessa Kauhavan lentokentän pohjoispäässä. Venlojen ja Jukolan viestien maasto on peltojen rikkoma tyypillinen eteläpohjalainen avokalliomaasto. Korkeuserot ovat maastossa 0-30 metriä ja kallioiset alueet ovat pienipiirteisiä ja vaativaa suunnistusmaastoa. Kallioiden välissä esiintyy jonkin verran suoalueita, mutta suoalueet eivät ole hallitsevia. Soiden kulkukelpoisuus on vaihteleva aluskasvillisuuden määrän ja soiden pehmeyden mukaan. Avokalliot ovat pääosin hyväkulkuisia. Samantyyppisiä alueita löytyy Etelä-Pohjanmaalta mm. Ylistarosta ja Kortesjärveltä. Alueella on myös isohko vanha hiekanottoalue, jonne on muodostunut monimuotoinen suunnistusmaasto runsaine pikku lampineen ja kumpareineen. Alue on metsittynyt ja runsaan polkuverkoston vuoksi vaativa suunnistusalue. Alue tuo mielenkiintoisen lisän molempiin viesteihin.

 

Yhteiskuljetusta ei tänä vuonna järjestetä. Kauhavalle on hyvät liikenneyhteydet ja seura suosittelee esimerkiksi junavuorojen hyödyntämistä.  Jukolaan lähtijät liitetään Lakia-Jukola Whats App ryhmään, jossa voi hakea esimerkiksi kyytiä tms . Jos et halua itseäsi liitettävän tähän ryhmään, laita asiasta tietoa lisätietoja kohtaan. 

 

Seura tarjoaa kaikille jäsenilleen telttapaikat sekä tuulisuojateltan  seuralaisille jälkipelejä, oman vuoron odottelua ja fiilistelyä varten. Tästä tietoa lähempänä tapahtumaa. 

 

Tervetuloa kaikki seuralaiset tekemään yhdessä ikimuistettava Lakia-Jukola!

Lasten suunnistuskoulu

Kompassi-tapahtuma

Toimintaa tukemassa