Monipuolista kuntoilua Hyvinvointikeskus Huumassa

Muistathan, että Kymin Suunnistajien jäsenenä saat 10 kerran kortin Hyvinvointikeskus Huumalle erikoishintaan 60 € (normaali hinta 99,90 €). Kortti on voimassa 4 kk.

Yhteen käyntikertaan voit sisällyttää sekä kuntosaliharjoittelun että ryhmäliikuntatunnin tai vaikkapa useamman ryhmäliikuntatunnin. Eli yhdellä käynnillä voit viettää Huumalla vaikka koko päivän!

Treenaamaan pääset joka päivä klo 04:00-24:00 välisenä aikana.

Huikeaa jäsenetua pääset hyödyntämään lunastamalla itsellesi tägin tulemalla Huumalle asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa (katso https://clubhuuma.fi/yhteystiedot/#huuma) tai sovi muu aika Hamströmin Heidin kanssa (heidi.hamstrom@clubhuuma.fi). Heidihän on tuttu myös KyS:stä toimien tällä hetkellä Seuratoimintajaoston viestintävastaavana.

clubhuuma.fi

Kotkan Sportpisteestä välineet liikuntaan jäsenalennuksella

Kymin Suunnistajat ja Kotkan Sportpiste ovat sopineet yhteistyöstä, joka on käynnistynyt huhtikuussa 2024.

Kotkan Sportpiste tarjoaa KyS:n jäsenille 15 % alennuksen normaalihintaisista vaatteista ja jalkineista.

Tarkoituksena on, ensimmäisen kerran jo syksyllä järjestää Sportpisteessä KyS:n jäsenistölle erilaisia varusteiltoja, kuten esimerkiksi kenkä- ja vaate-esittelyjä, suksiesittelyjä ja voideiltoja. Myös yhteistilaukset, esimerkiksi suksien suhteen ovat mahdollisia. Yhteistyötä on tarkoitus kehittää jäsenten tarpeita kuunnellen.

Sportpisteen löydät Karhulasta Tikankadulta.

sportpiste.fi

Hippo-suunnistuskoulu lapsille käynnistyy 18.4!

Kymin Suunnistajien, yhteistyössä OP Kymenlaakson kanssa järjestämä Hippo-Suunnistuskoulu käynnistyy 18.4.2024 kello 17.30 Kotkan Katariinassa.

Suunnistuskoulu on tarkoitettu 13-vuotiaille ja sitä nuoremmille, suunnistusharrastusta aloittaville kuin myös ennestään suunnistaneille lapsille.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

7+1 hyvää syytä siihen, miksi suunnistus olisi lapsellesi hauska ja kehittävä harrastus, löydät täältä.

Tervetuloa hauskan ja kehittävän harrastuksen pariin!

Lasten suunnistuskoulu

Aikuisten suunnistuskoulu

Kompassi-tapahtuma

Toimintaa tukemassa