Hippo-suunnistuskoulu 2017

Suunnistuskoulu

Kymin Suunnistajat järjestää HIPPO-suunnistuskoulun 7-14-vuotiaille lapsille ja nuorille kesällä 2017 (alle 7-vuotiaat suunnistavat yhdessä huoltajan kanssa). Vanhemmat ovat erittäin tervetulleita opettelemaan suunnistusta yhdessä lastensa kanssa.

Tänä kesänä jatkaa yli 11-vuotiaiden harrasteryhmä, joka on tarkoitettu nuorille, jotka ovat kiinnostuneita suunnistuksesta harrastuksena, mutta eivät välttämättä tähtää kilpailuihin. Myös suunnistuksen aloittavat yli 13-vuotiaat nuoret ovat tervetulleita tähän ryhmään.

Suunnistuskoulu alkaa torstaina 20.4.2016 klo 18 Honkalan hiihtokeskuksessa Laajakoskella.

Seuraavat kerrat: to 27.4. Langinkoskella, to 4.5. Karhulan keskuskentällä. Suunnistuskoulu jatkuu koko kesän syyskuun puoliväliin asti. 

Koko kauden ohjelma tästä: Hipposuunnistuskoulu 2017 ohjelma

 


Ilmoittautuminen

Suunnistuskouluun ilmoittautuminen on päättynyt. 

Hinta 75 € (ei Kymin Suunnistajien jäsen) / 45 € (Kymin Suunnistajien jäsen)

Sisaralennus -10 €

Mikäli haluat, että lapsesi liittyy Kymin Suunnistajien jäseneksi, ilmoita tiedot jäsensihteeri Sinikka Rantaselle sinikkarantanen123 (at) gmail.com ja merkitse ilmoittautumislomakkeeseen, että lapsesi on KYS:in jäsen. Voit kokeilla 2 ensimmäistä kertaa maksutta.

Hintaan sisältyy:

- Harjoituskerrat pääasiassa torstaisin, heinäkuussa tiistaisin Rannikkorastien yhteydessä

- Kuntosuunnistukset Rannikkorasteilla koko kesän (saattajan karttamaksu 1€)

- Materiaalit, ohjausta ja KYS seuratuotteen

- Mahdollisuuden osallistua Nuorten RastiCup (NRC) -kilpailuihin sekä muihin kilpailuihin

Lisätietoja suunnistuskoulusta:

Sari Kaitainen, puh. 050 562 6779 (iltaisin),sari.kaitainen (at) gmail.com

Suunnistuskoulu on tarkoitettu suunnistuksesta ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille lapsille ja erityisesti aloittelijoille suunnistuksen alkeiden opetteluun. Mukaan voit tulla, vaikka olet ollut suunnistuskoulussa aikaisemminkin. Suunnistuskoululaiset jaetaan eri ryhmiin taitotason mukaan, jotta jokaisella olisi mahdollisuus harjoitella suunnistusta omalla tasollaan.

Vakuutus

Suunnistuskoululaisia ei ole vakuutettu erikseen järjestäjän toimesta. Huoltajien vastuulla on varmistaa, että lapsella on tapaturmavakuutus, joka korvaa myös urheiluharrastuksessa mahdollisesti sattuvat tapaturmat. Suunnistajille sopivan vakuutuksen saa helposti ja edullisesti hankkimalla Nuori Suunta -kortin Suunnistusliiton sivuilta

http://www.suunnistusliitto.fi/lisenssi/nuori-suunta-kortti/

v. 2017 hinta ilman vakuutusta 6 €, vakuutuksella 15 €. Nuori Suunta -kortti on 14-vuotiaiden ja sitä nuorempien kilpailulupa, joka mahdollistaa osallistumisen mm. kansallisiin kilpailuihin.