Hippo-suunnistuskoulu

Suunnistuskoulu

Kymin Suunnistajat järjestää kesällä 2021 suunnistuskoulun suunnistuksesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Koronatilanteen vuoksi joudumme rajaamaan osallistujamäärää, jotta pystymme toimimaan ohjeiden mukaan. Porrastamme myös ryhmien aloitusajat. Mikäli ryhmissä on tilaa, ilmoittautumislinkki jaetaan tällä sivulla viikolla 15. Jos/kun koronatilanne helpottaa kauden edetessä, pyrimme aloittamaan uusia ryhmiä, jotta kaikki halukkaat pääsisivät mukaan.

Suunnistuskoulu alle 11 v

Alle 11-vuotiaat suunnistavat tuttuun tapaan suunnistuskoulussa, jossa alle kouluikäiset suunnistavat yhdessä huoltajansa kanssa. 7 - 11 -vuotiaat harjoittelevat suunnistusta ohjaajien johdolla. Vanhemmat ovat erittäin tervetulleita mukaan myös tähän ryhmään. Suunnistuskoulun vastuuohjaaja on Sari Kaitainen, p. 050 562 6779 sari.kaitainen (ät) gmail.com

Vauhtiryhmä 11 - 14 v

Suunnistuskoulun jälkeen nuoret suunnistajat siirtyvät vauhtiryhmään (ent. nuortenryhmä), joka on tarkoitettu 11-14 -vuotiaille lapsille ja nuorille. 14 -vuotiaiden ja sitä vanhempien tavoitteellisesti harjoittelevien ja SM-kilpailuihin tähtäävien nuorten ja nuorten aikuisten ryhmänä toimii aikaisempien vuosien tapaan valmennusryhmä.

Harrasteryhmä 11 - 20 v

Vauhtiryhmän ja valmennusryhmän rinnalla toimii harrasteryhmä, joka on tarkoitettu H/D11-21 -sarjalaisille, jotka haluavat harrastaa suunnistusta, mutta eivät välttämättä halua harjoitella ja kilpailla niin tavoitteellisesti. Harrasteryhmässä pääpaino on mukavalla harrastamisella kilpailullisuuden sijaan. Harrasteryhmä on tarkoitettu myös 13-20 vuotiaille uusille suunnistajille. Harrasteryhmään kuuluvat osallistuvat vauhtiryhmän ja valmennusryhmän kanssa samoihin harjoituksiin. Harrasteryhmästä on mahdollista vaihtaa vauhti-/valmennusryhmään vaikka kesken kauden. Harrasteryhmän vastuuohjaaja on Anu Soini, p. 050 400 1504 anu.soini (ät) kymp.net

Huoltajat ovat tervetulleita seuraamaan kaikkien ryhmien harjoituksia!


Ilmoittautuminen

Avataan viikolla 15 jos ryhmissä on tilaa.

Mikäli haluat, että lapsesi liittyy Kymin Suunnistajien jäseneksi, täytä lomake sivulla: https://kyminsuunnistajat.yhdistysavain.fi/ tai ilmoita tiedot jäsensihteeri Heidi Haavistolle heidihaavisto (ät) yahoo.com ja merkitse ilmoittautumislomakkeeseen, että lapsesi on KYS:in jäsen. Hintaan sisältyy:

  • Kuntosuunnistukset Rannikkorasteilla koko kesän
  • Materiaalit ja ohjauksen
  • Mahdollisuuden osallistua Kaakon alueen Nuorten RastiCup (NRC) -kilpailuihin sekä muihin kilpailuihin
  • Rastikerho talviaikaan (järjestetään mahdollisuuksien mukaan)

Lisätietoja suunnistuskoulusta: Sari Kaitainen, puh. 050 562 6779 (iltaisin),sari.kaitainen (ät) gmail.com

Suunnistuskoulu on tarkoitettu suunnistuksesta ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille lapsille ja aloittelijoille suunnistuksen alkeiden opetteluun. Tule mukaan, vaikka olet ollut suunnistuskoulussa aikaisemminkin! Suunnistuskoululaiset jaetaan eri ryhmiin taitotason mukaan, jotta jokaisella olisi mahdollisuus harjoitella suunnistusta omalla tasollaan.

Vakuutus

Suunnistuskoululaisia ei ole vakuutettu erikseen järjestäjän toimesta. Huoltajien vastuulla on varmistaa, että lapsella on tapaturmavakuutus, joka korvaa myös urheiluharrastuksessa mahdollisesti sattuvat tapaturmat. Suunnistajille sopivan vakuutuksen saa helposti ja edullisesti hankkimalla Sporttiturvavakuutuksen. Kilpailulisenssiä ei tarvitse hankkia, jos lapsi osallistuu vain KYS suunnistuskoulun toimintaan ja sitä kautta alueen rasticupin kisoihin. Lisää tietoa ja ohjeet vakuutuksen lunastamiseen Suunnistusliiton sivuilta:

https://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/