Hippo-suunnistuskoulu 2018

Suunnistuskoulu

Kymin Suunnistajat järjestää HIPPO-suunnistuskoulun 7-14-vuotiaille lapsille ja nuorille kesällä 2018 (alle 7-vuotiaat suunnistavat yhdessä huoltajan kanssa). Vanhemmat ovat erittäin tervetulleita opettelemaan suunnistusta yhdessä lastensa kanssa.

Tänä kesänä jatkaa yli 11-vuotiaiden harrasteryhmä, joka on tarkoitettu nuorille, jotka ovat kiinnostuneita suunnistuksesta harrastuksena, mutta eivät välttämättä tähtää kilpailuihin. Myös suunnistuksen aloittavat nuoret ovat tervetulleita tähän ryhmään.

Ryhmät:

 • Pesukarhut - Alle kouluikäisten perhesuunnistusryhmä, jossa lapsi suunnistaa yhdessä huoltajan kanssa / Vastuuohjaaja Tiina Paavola, p. 044 029 6110 tm.paavola (ät) luukku.com
 • Pörriäiset - n. 7 - 10 v aloittavat suunnistajat / Vastuuohjaaja Sari Kaitainen, p. 050 562 6779 sari.kaitainen (ät) gmail.com
 • Maahiset - n. 7 - 10 v aiemmin suunnistuskoulussa käyneet suunnistajat, jotka osaavat suunnistamisen perusasiat. Ryhmässä vahvistetaan taitoja ja rohkaistaan itsenäiseen suunnistamiseen. /
 • Harrasteryhmä - yli 11-vuotiaat aloittavat ja harrastusta jatkavat / Vastuuohjaaja Anu Soini, p. 050 400 1504 anu.soini (ät) kymp.net

Yli 11-vuotiaat aktiivisesti kilpailuissa käyvät nuoret harjoittelevat yhdessä Kymin Suunnistajien valmennusryhmän kanssa. Ryhmän vetäjänä toimii Mikko Kiiski. Katso lisää valmennusryhmän sivuilta.


Ilmoittautuminen

Suunnistuskouluun ilmoittautuminen on päättynyt. Hinta 80 € (ei Kymin Suunnistajien jäsen) / 50 € (Kymin Suunnistajien jäsen) Voit kokeilla 2 ensimmäistä kertaa maksutta. Laskun saat näiden kertojen jälkeen. Mikäli haluat, että lapsesi liittyy Kymin Suunnistajien jäseneksi, ilmoita tiedot jäsensihteeri Sinikka Rantaselle sinikkarantanen123 (ät) gmail.com ja merkitse ilmoittautumislomakkeeseen, että lapsesi on KYS:in jäsen. Hintaan sisältyy:

 • Kuntosuunnistukset Rannikkorasteilla koko kesän (saattajan karttamaksu 1€)
 • Materiaalit ja ohjauksen
 • Suunnistuskoulutuotteen
 • Mahdollisuuden osallistua Nuorten RastiCup (NRC) -kilpailuihin sekä muihin kilpailuihin
 • Loppukauden kalenteri:
  • to 23.8. Pahalampi
  • to 30.8. Santalahti
  • to 6.9. Hirssaari
  • to 13.9. Huom! klo 19 Huutjärvi - päättäjäiskivaa!

Lisätietoja suunnistuskoulusta: Sari Kaitainen, puh. 050 562 6779 (iltaisin),sari.kaitainen (ät) gmail.com

Suunnistuskoulu on tarkoitettu suunnistuksesta ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille lapsille ja aloittelijoille suunnistuksen alkeiden opetteluun. Tule mukaan, vaikka olet ollut suunnistuskoulussa aikaisemminkin! Suunnistuskoululaiset jaetaan eri ryhmiin taitotason mukaan, jotta jokaisella olisi mahdollisuus harjoitella suunnistusta omalla tasollaan.

Vakuutus

Suunnistuskoululaisia ei ole vakuutettu erikseen järjestäjän toimesta. Huoltajien vastuulla on varmistaa, että lapsella on tapaturmavakuutus, joka korvaa myös urheiluharrastuksessa mahdollisesti sattuvat tapaturmat. Suunnistajille sopivan vakuutuksen saa helposti ja edullisesti hankkimalla Sporttiturvavakuutuksen. Kilpailulisenssiä ei tarvitse hankkia, jos lapsi osallistuu vain KYS suunnistuskoulun toimintaan ja sitä kautta alueen rasticupin kisoihin. Lisää tietoa ja ohjeet vakuutuksen lunastamiseen Suunnistusliiton sivuilta:

https://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/