Tapahtumajärjestäjäksi Rannikkorasteille?

Tulevan kesän Rannikkorasteille kaivataan vielä muutamia tapahtumajärjestäjiä. Tapahtumajärjestäjän tehtäviin kuuluu opastusten paikoilleen laitto tapahtumapäivänä, telttakatoksen ja muun ”rekvisiitan” pystyttäminen, sekä karttojen myynti. Suunnistuksesta tapahtumajärjestäjän ei siis tarvitse välttämättä ymmärtää mitään, joten voit pyytää avuksesi myös naapurin rouvan tai neidin ja tarvittaessa miehenkin. Tarvittava materiaali säilytetään KyS:n peräkärryssä, joten vetokoukullinen auto helpottaa tarvittavan materiaalin kuljettamisessa.

Tässä siis helppo tapa kantaa kortesi kekoon seuramme hyväksi. Tehtävään on myös hyvät ohjeet olemassa. Ilmoittaudu siis rohkeasti Währnin Hannulle p. 044 2233 287. Hannulta saat tarvittaessa myös lisätietoja tehtävästä.

Posted in Yleiset.