Hippo-suunnistuskoulu 2016

Hippo-suunnistuskoulu 2016

Kymin Suunnistajat järjestää HIPPO-suunnistuskoulun 7-14-vuotiaille lapsille ja nuorille kesällä 2016 (alle 7-vuotiaat suunnistavat yhdessä huoltajan kanssa). Vanhemmat ovat erittäin tervetulleita opettelemaan suunnistusta yhdessä lastensa kanssa.

Uutena ryhmänä aloittaa harrasteryhmä, joka on tarkoitettu yli 11-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita suunnistuksesta harrastuksena, mutta eivät välttämättä tähtää kilpailuihin. Myös suunnistuksen aloittavat yli 13-vuotiaat nuoret ovat tervetulleita tähän ryhmään.

Suunnistuskoulu alkaa torstaina 21.4.2016 klo 18 Mussalon Saaripirtillä.

Seuraavat kerrat: to 28.4. Tavastilan koululla, ma 2.5. Langinkoskella. Koko kauden ohjelma jaetaan ensimmäisellä kerralla. Suunnistuskoulu jatkuu koko kesän syyskuun lopulle asti.

 

   

Ilmoittautuminen

Suunnistuskouluun ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella: Lomake avautuu tästä. Ilmoittaudu 19.4.2016 mennessä.

Hinta 75 € (ei Kymin Suunnistajien jäsen) / 45 € (Kymin Suunnistajien jäsen)

Sisaralennus -10 €

Sisältää:

– Harjoituskerrat pääasiassa torstaisin, heinäkuussa tiistaisin Rannikkorastien yhteydessä

– Kuntosuunnistukset Rannikkorasteilla koko kesän (saattajan karttamaksu 1€)

– Materiaalit, ohjausta ja KYS T-paidan

– Mahdollisuuden osallistua Nuorten RastiCup (NRC) -kilpailuihin sekä muihin kilpailuihin

Lisätietoja suunnistuskoulusta: Sari Kaitainen, puh. 050 562 6779 (iltaisin), sari.kaitainen@kymp.net

Suunnistuskoulu on tarkoitettu suunnistuksesta ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille lapsille ja erityisesti aloittelijoille suunnistuksen alkeiden opetteluun. Mukaan voit tulla, vaikka olet ollut suunnistuskoulussa aikaisemminkin. Suunnistuskoululaiset jaetaan eri ryhmiin taitotason mukaan, jotta jokaisella olisi mahdollisuus harjoitella suunnistusta omalla taitotasollaan.


Vakuutus

Suunnistuskoululaisia ei ole vakuutettu erikseen järjestäjän toimesta. Huoltajien vastuulla on varmistaa, että lapsella on tapaturmavakuutus, joka korvaa myös urheiluharrastuksessa mahdollisesti sattuvat tapaturmat. Suunnistajille sopivan vakuutuksen saa helposti ja edullisesti hankkimalla Nuori Suunta -kortin Suunnistusliiton sivuilta

http://www.suunnistusliitto.fi/lisenssi/nuori-suunta-kortti/

(v. 2016 ilman vakuutusta 6 €, vakuutuksella 14 €), joka on 14-vuotiaiden ja sitä nuorempien kilpailulupa (mahdollistaa osallistumisen mm. kansallisiin kilpailuihin).


Posted in Nuorisotoiminta.