Hippo-suunnistuskoulu 2013

Hippo-suunnistuskoulu 2013

Kymin Suunnistajat järjestää HIPPO-suunnistuskoulun 7-14-vuotiaille lapsille ja nuorille huoltajineen (alle 7-vuotiaat suunnistavat yhdessä huoltajan kanssa.

Kaudella 2013 Kymin Suunnistajien HIPPO-suunnistuskoulu toteutetaan koko kesän tapahtumakokonaisuutena, ensimmäiset kerrat ke 24.4 klo 18 (Mussalon koulu) ja ma 29.4 klo 18 (Mussalon Saaripirtti). Tämän jälkeen suunnistuskoulu jatkuu torstaisin osana nuorten yhteisharjoituksia. Lisäksi tiistaisin suunnistusta voi harjoitella omatoimisesti Rannikkorasteilla.

Suunnistuskoulu on tarkoitettu suunnistuksesta ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille lapsille ja erityisesti aloittelijoille suunnistuksen alkeiden opetteluun. Mukaan voit tulla, vaikka olet ollut suunnistuskoulussa aikaisemminkin. Suunnistuskoululaiset jaetaan eri ryhmiin iän ja taitotason mukaan, jotta jokaisella olisi mahdollisuus harjoitella suunnistusta omalla taitotasollaan.

HIPPO-suunnistuskoulua ovat Kymin Suunnistajien kanssa toteuttamassa Suomen Suunnistusliitto, Nuori Suomi ja OP-Pohjola-ryhmä.

Kustannukset

Kymin Suunnistajien HIPPO-suunnistuskoulun kausimaksu on 50 € (KyS:n jäsenet 30 €, sisaralennus 10 €).

Vakuutus!

Suunnistuskoululaisia ei ole vakuutettu erikseen järjestäjän toimesta. Huoltajien vastuulla on varmistaa, että lapsella on tapaturmavakuutus, joka korvaa myös urheiluharrastuksessa mahdollisesti sattuvat tapaturmat. Suunnistajille sopivan vakuutuksen saa helposti ja edullisesti hankkimalla Nuori Suunta -kortin (v. 2013 ilman vakuutusta 6 €, vakuutuksella 12 €), joka on 14-vuotiaiden ja sitä nuorempien kilpailulupa (mahdollistaa osallistumisen mm. kansallisiin kilpailuihin).

Ilmoittautuminen

Suunnistuskouluun ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella täällä. Ilmoittautumisaikaa on 21.4.2013 asti.

Lisätietoja suunnistuskoulusta antaa Anu Soini (050-400 1504, anu.soini@kymp.net).

HIPPO-suunnistuskoulun kalenteri kaudelle 2013

Harjoitukset alkavat aina kello 18.00.