Nuorten Rasticup 2011

Kymenlaakson Nuorten Rasticup 2011

Kymenlaakson Nuorten Rasticup on 8-18-sarjalaisille tarkoitettu, 5 henkilökohtaista osakilpailua sisältävä suunnistuscup.

Cupissa kilpaillaan sekä henkilökohtaisista että seurojen välisistä sijoituksista. Seurojen sijoitukseen vaikuttaa myös Kaakon alueen Nuorisoviesti (ANV).

Henkilökohtaisen kilpailun yhteispisteissä otetaan huomioon neljä parasta kilpailuasi.

Kuka voi osallistua Nuorten Rasticupiin?

Nuorten Rasticupiin voi osallistua, vaikka olisi ”vasta-alkaja” (muutama suunnistuskoulukerta takana). Sarjoja ovat 8RR/9RR/10RR (rastireitti) ja 12TR (tukireitti), jotka ovat vaikeusasteeltaan aika lailla samanlaisia kuin suunnistuskoulussakin. 13-, 14-, 16- ja 18-vuotiaille Rasticupissa on normaalit radat. Rasticupissa et tarvitse suunnistusliiton kilpailulisenssiä/Nuori Suunta -korttia.

RR-radalla on siima: Voit halutessasi juosta radan siimaa pitkin turvallisesti, jos taidot eivät vielä riitä oikaisuihin. Rastit ovat siiman varrella. TR-radalla rastit eivät ole siiman varrella, mutta sen välittömässä läheisyydessä.

Miten Rasticupiin ilmoittaudutaan?

Nuorten Rasticup -kisoihin voit ilmoittautua KyS:n ilmoitussihteerille Maisa Mattilalle, puh. 228 6352 tai sähköpostitse (maisa.mattila@kymp.net). Kerralla voit tehdä myös pysyväisilmoittautumisen, eli jos haluat, että sinut ilmoitetaan automaattisesti kaikkiin osakilpailuihin.

Kuten muissakin suunnistuskilpailuissa, niin myös Nuorten Rasticup -kisoissa käytetään EMIT-leimausta. Sellaisen saat hankittua Suunnistajan Kaupasta, joka vieraille useampaan kertaan mm. Rannikkorasteilla. Jos et ole EMITiä hankkinut, voit alkuvaiheessa lainata sellaisen seuralta tai kilpailun järjestäjältä.

 

 

 

Nuorten Rasticupin/Oravacupin pisteet vuosilta 2004-2010

Kymenlaakson Rasticupin osakilpailut 2011

Pvm Klo Tapahtuma  Paikka Järjestäjä
Ma 30.5. Nuorten Rasticup, 1. osakilpailu Jaala KuUS
Su 12.6. Alueen Nuorten Rasticup (ANK) Anjalankoski SipRa
Ma 20.6. Nuorten Rasticup, 3. osakilpailu Kouvola KouRa
La 13.8. Kaakon aluemestaruuskilpailut Mikkeli NaVi
Ti 23.8. Nuorten Rasticup, 5. osakilpailu Luumäki LuuRa

Kymenlaakson Rasticupin lopullinen pistetilanne 2011

Lisäksi suunnistetaan Haminassa 2.8.2011 Kaakon alueen Nuorisoviesti VeVen isännöimänä.

Posted in Nuorisotoiminta.