Nuorten Rasticup 2012

Kymenlaakson Nuorten Rasticup 2012

Kymenlaakson Nuorten Rasticup on 8-18-sarjalaisille tarkoitettu, 5 henkilökohtaista osakilpailua sisältävä suunnistuscup.

Cupissa kilpaillaan sekä henkilökohtaisista että seurojen välisistä sijoituksista. Seurojen sijoitukseen vaikuttaa myös Kaakon alueen Nuorisoviesti (ANV).

Henkilökohtaisen kilpailun yhteispisteissä otetaan huomioon neljä parasta kilpailuasi.

Kuka voi osallistua Nuorten Rasticupiin?

Nuorten Rasticupiin voi osallistua, vaikka olisi ”vasta-alkaja” (muutama suunnistuskoulukerta takana). Sarjoja ovat 8RR/9RR/10RR (rastireitti) ja 12TR (tukireitti), jotka ovat vaikeusasteeltaan aika lailla samanlaisia kuin suunnistuskoulussakin. 13-, 14-, 16- ja 18-vuotiaille Rasticupissa on normaalit radat. Rasticupissa et tarvitse suunnistusliiton kilpailulisenssiä/Nuori Suunta -korttia.

RR-radalla on siima: Voit halutessasi juosta radan siimaa pitkin turvallisesti, jos taidot eivät vielä riitä oikaisuihin. Rastit ovat siiman varrella. TR-radalla rastit eivät ole siiman varrella, mutta sen välittömässä läheisyydessä.

Miten Rasticupiin ilmoittaudutaan?

Nuorten Rasticup -kisoihin Kymin Suunnistajia edustavat ilmoittautuvat  Jyrki Metsolalle, puh. 0400-427796 tai sähköpostitse (jyrki.metsola@cads.fi). Kerralla voit tehdä myös pysyväisilmoittautumisen, eli jos haluat, että sinut ilmoitetaan automaattisesti kaikkiin osakilpailuihin. Huolehdithan myös siitä, että jos sinut on pysyväisilmoitettu ja et pääse johonkin osakilpailuun, niin ilmoitat siitä Jyrkille ajoissa!

Kuten muissakin suunnistuskilpailuissa, niin myös Nuorten Rasticup -kisoissa käytetään EMIT-leimausta. Sellaisen saat hankittua Suunnistajan Kaupasta, joka vierailee useampaan kertaan mm. Rannikkorasteilla. Jos et ole EMITiä hankkinut, voit alkuvaiheessa lainata sellaisen seuralta tai kilpailun järjestäjältä.

Kymenlaakson Rasticupin pistetilannetta seurataan näillä sivuilla. 

 

 

Nuorten Rasticupin/Oravacupin pisteet vuosilta 2004-2011

Kymenlaakson Rasticupin osakilpailut 2012

Pvm Klo Tapahtuma  Paikka Järjestäjä
Ma 28.5. Nuorten Rasticup, 1. osakilpailu Kuusankoski KuUS
Ke 13.6 Alueen Nuorten Rasticup (ANK) Imatra SK Vuoksi
Ti 26.6. Nuorten Rasticup, 3. osakilpailu Anjalankoski SipRa
La 11.8 Kaakon aluemestaruuskilpailut Kouvola KouRa
Ke 29.8. Nuorten Rasticup, 5. osakilpailu Kotka/Pyhtää KyS

Kymenlaakson Nuorten Rasticupin lopullinen pistetilanne vuodelta 2012

Lisäksi suunnistetaan Joutsenossa 7.8 Kaakon alueen Nuorisoviesti Joutsenon Kullervon isännöimänä.

Posted in Nuorisotoiminta.