Nuorten Rasticup käynnistyi mukavissa ”viininpunaisissa merkeissä”!

Kymenlaakson Nuorten Rasticup käynnistyi tänään Jaalassa KuUS:n isännöimissä kisoissa. KyS:stä metsään starttasi 28 suunnistajaa. Lähtöpaikalla hetkittäin kyssiläisiä oli lähdössä samalla minuutilla kolme rinnakkain ja maalisuorallakin vilisti viininpunaisia pukuja tämän tästä! Myös menestystä tuli mainiosti, kolmen parhaan joukkoon ylsivät: Lauri Lavikainen (H14, 2.), Robert Björnman (H14, 3.), Antti Pasi (H12TR, 2.), Akseli Virtanen (H9RR, 2.), Minni Halinen (D18, 2.), Anni Väyrynen (D18, 3.), Roosa Metsola (D14, 1.), Miisamaria Leinonen (D14, 3.), Milla Mattila (D12TR, 3.) sekä Roberta Björnman (D10RR, 1.), joka kuvassa poseeraa seurakaverinsa Fanni Kansosen kanssa. Ja mikä parhainta, Fanni ja moni muukin nuori kyssiläinen aloitti tänään hienosti suunnistuskilpailu-uransa! Kilpailun tulokset ja väliajat löydät KuUS:n sivuilta.

Seuraava Rasticupin osakilpailu järjestetään 12.6. Anjalankoskella. Kyseiset kilpailut ovat samalla Kaakon alueen Nuorten mestaruuskilpailut (ANK). Myös sinne lähdemme KyS:stä isolla joukolla mukaan!

Posted in Yleinen.