Kaksi mestaruutta KyS:lle AM-keskimatkalta

Tänään Miehikkälän Myllylammella suunnistetuissa keskimatkan aluemestaruuskilpailuissa Kyssiläiset nappasivat kaksi mestaruutta. Viereisessä kuvassa suunnistuskouluohjaajatehtävissä olevat Robert Björnman ja Roosa Metsola voittivat 14-sarjan aluemestaruudet. Robi voitti 13 sekunnilla Kouvolan Suunnistajien Joona Tynyksen, joka vastaavasti voitti Nuorten Rasticupin 1. osakilpailun. Robi onkin toipunut mainiosti talven polviongelmista ja juoksu tuntuu kulkevan!  Roosa taasen voitti kilpakumppaniaan ja hyvää ystäväänsä VeVen Reetta Pakkasta runsaalla kahdella minuutilla. KyS:n menestystä täydensi Daniel Koiviston hieno hopeasija H12-sarjassa ja Töyrylän Marjan hopeatila D50-sarjassa, kuten myös vahvaa nousukuntoa osoittavan Väyrysen Timon pronssimitali H45-sarjassa! KYSSÄ RULES:)

Posted in Kilpailut.