Kymin Suunnistajat Salpa-Jukolassa ennennäkemättömän laajasti!

Kymin Suunnistajat osallistuu Virolahdella 18.-19.6.2011 suunnistettavaan Salpa-Jukolaan ennennäkemättömän laajasti. Itse kilpailuun KyS:stä osallistuu 9 Venla-joukkuetta sekä 5 Jussi-joukkuetta. Yhteensä siis 71 kyssiläistä lähtee kisaan! Lisäksi kyssiläisiä suunnistaa myös muissa joukkueissa, kuten esim. Kymen Sanomissa tiiviisti seuratussa Stevecon joukkueessa. Itse kilpailijoiden lisäksi paikalla on myös huolto ja fanit!

Majoitus- ja huoltoteltta käytettävissänne!

KyS:lle on varattu majoitukseen peräti 6 sotilastelttaa, joten yöpymään mahtuu suunnistajien lisäksi myös kannustusporukkaa. Tai no, kukapa nyt Jukola-yönä malttaisi nukkua… Teltta-alueelle pystytetään myös KyS:n iso huoltoteltta, ns. ”kahvilan juhlateltta”, jossa kahvilan johtajan Maisa Mattilan johdolla tarjoillaan seuraväelle kahvia, teetä, mehua, juusto/meetvurstivoileipiä ja pullaa! Muistathan ottaa oman mukin mukaasi! Myös oma jakkara kannattaa ottaa mukaan. Kahvila avautuu lauantaina heti puolen päivän jälkeen.

KyS:n omassa kahvilassa seurataan myös päivän ja yön aikana KyS:n joukkueiden etenemistä kilpailussa, eli oma tulospalvelu pelaa. Kahvilaan varataan myös radio, jotta pysytään kisatunnelmassa ja kilpailun kulussa mukana, vaikkei kisakuulutus ulottuisikaan teltta-alueelle asti.

KyS:n majoitustelttoinan toimivat sotilasteltat sijaitsevat alueella T1, numerot 225,226,227,239,240 ja 241. Teltat ovat Timonpolun varrella lähellä Juhaninpolun ja Timonpolun risteystä. Teltoissa ei ole pohjakankaita, joten majoittujien kannattaa varata mukaansa omat kosteutta eristävät ja pehmeyttä antavat alustat ja tietysti myös makuupussi. Teltoissa ei ole myöskään kaminoita. Taskulamppukin voi teltan pimeydessä olla tarpeellinen.

KyS:n kahvilateltta on majoitustelttojen välittömässä läheisyydessä Timonpolun toisella puolella. Kahvilateltan ruutujen numerot ovat 13 ja 14 alueella T2.

Venla- ja Jukolajoukkueet ovat nyt kasassa!

Monien vaiheiden ja kiitos Währnin Hannun uutteran ”manageroinnin” KyS:n Venla- ja Jukola-joukkueet ovat nyt kasassa. Viimeinen ”palanen palapeliin” loksahti paikoilleen, kun Vuorisen Anni lupautui mukaan Venlojen ysijoukkueeseen. Hienoa Anni!

Palkintoja luvassa kyssiläisille!

Vaikka kävisi niin onnettomasti, että KyS:n joukkueita ei olisi palkintolavalla lauantai-iltana (Venlat) tai sunnuntaiaamuna (Jussit), niin ei hätää, sillä kyssiläisiä tullaan palkitsemaan siitä huolimatta. Palkinnon saa ainakin seuraavista meriiteistä:

  • paras miesten ja naisten kilometriaika (siis seuran sisäisesti, ei tarvitse olla koko viestin paras aika:))
  • paras miesten ja naisten sijoituksen nosto
  • uutterin miesten ja naisten suoritus suhteessa radan pituuteen eli SISUPALKINNOT
  • muut mieleenpainuvat ja hauskat suoritukset

Palkinnot jaetaan kauden päättäjäisissä.

Seurapuvut päälle!

Ja jos vain kodin nurkista KyS:n viininpunaista pukua/liiviä tms. löytyy, niin laitetaan ne päälle ja näytään Salpa-Jukolassa niin isona seurana, kuin me oikeasti tänä päivänä olemme! Ja jos olette pukuja kiinnostuneita hankkimaan, niin ottakaa pikaisesti yhteyttä seuran pukuvastaavaan Tiina Väyryseen, puh. 0400-763245.

 

 

 

 

 

Posted in Tapahtumat.