Kyssiläisten mukanaolosta Leimaus 2011 -leirillä nähtävissä ensimmäisiä viitteitä…

Kymin Suunnistajat osallistuu parhaillaan runsaan kymmenen nuoren iskuryhmällä valtakunnalliselle Leimaus 2011 -leirille Kisakeskuksessa Fiskarsissa. Ohjaajiensa Villikan Sannan, Metsolan Riikan ja Kotron Petrin hyvässä hoivassa seuramme nuoret saavat erinomaista suunnistusopetusta ja eiköhän osa ajasta käytetä ihan nuorten keskinäiseen ”chillailuun”… Leimaus-leirin kuvagalleriasta palstanpitäjä bongasi kaksi kuvaa, joissa on viitteitä siitä, että kyssiläiset leirillä oikeasti ovat! Vasemmassa kuvassa ilmeisimmin edellä mainitut ohjaajamme nauttivat pienestä lepohetkestä viiden tähden telttamajoituksen äärellä ja oikealla olevassa kuvassa näyttäisi vilkahtavan KyS:n tuore viiri (KOTKA väärinpäin). Kuvien isommat versiot aukeavat pienempää kuvaa napsauttamalla.

 

Posted in Tapahtumat.