KyS mukaan Meripäiväjuoksuun!

Kotkan 9. Meripäiväjuoksu starttaa Katariinan urheilukentältä torstaina 28.7.2011 klo 13.00.

Matkoina ovat 15 km, 5 km ja puolimaraton.

Me kyssiläiset tulemme pois puskistamme ja näyttäydymme kotkalaiselle urheiluväelle ja yleisölle. Laitamme suunnistus- tai seurapaidat päälle ja lähdemme porukalla juoksemaan tai kävelemään.

Olemme olleet yhteydessä tapahtuman järjestäjään ja saaneet sovittua, että nuorten porukkamme pääsee mukaan 5 km:n Katariinan kierrokselle alennetulla maksulla. Ja teemme niin, että nuorten ei tarvitse maksaa tuota alennettuakaan maksua itse, vaan seura maksaa alle 20-vuotiaitten nuorten osanottomaksun Meripäiväjuoksuun. Pienimmätkin nuoret suunnistajamme ovat tervetulleita mukaan juoksentelemaan ja kävelemään. Nuoret muodostavat keskenään erivauhtisia porukoita Katariinan kierrokselle ja aikuisemme pitävät huolen siitä, ettei kenenkään junioreista tarvitse taivaltaa yksin. Luonnollisesti jos vanhempien nuorten porukka ottaa haasteekseen 15 km:n reitin, niin sekin on mahdollista:)

Nuoret, ilmoittakaa osallistumisestanne Jyrki Metsolalle p. 0400-427796, jyrki.metsola@cads.fi 20.7. mennessä. Jyrki toimittaa ilmoittautumiset ryhmänä järjestäjälle.

Aikuiset hoitavat ilmoittautumisensa ja maksunsa itse suoraan järjestäjälle (lomake löytyy www.meripaivajuoksu.fi, osallistumismaksu 25 €) viimeistään 21.7.2011 mennessä. Joukkueeksi kannattaa ilmoittaa Kymin Suunnistajat ja ruksata osallistuminen joukkuekilpailuun.

15 km:n porukkajuoksuun lähtevät muodostavat ryhmiä keskenään sopimillaan tavoiteajoilla. Vauhti ei ole kilpailuvauhtia, vaan tarkoitus on juosta leppoisasti yhdessä, koko matka nautiskellen. Jokaisella juoksijalla tulee olla ”täysi puhti” vielä juoksun jälkeenkin osallistua, kuka mitenkin, meripäivärientoihin.

Seniorit ja kuntoilijat voivat lähteä kävellen Katariina lenkille tai sijoittua matkan varrelle kannustusjoukkoihin.Roudaamme KySsin katoksen Katariinan kentälle omaksi huolto- ja varusteteltaksemme. Ja tietysti uusi viirimme liehuu. Kokoonnumme teltallemme viimeistään klo 12.30 mennessä. Juoksu alkaa klo 13.00.

Lisätietoja meripäiväjuoksusta www.meripaivajuoksu.fi.

KySsin Meripäiväjuoksu-porukan puuhamiehenä toimii Timo Kavakko, p. 040-7237428.

Kuinkahan monta kyssiläistä nähtään lähtöviivalla?

Rynnistystä odotellen

Seuratoimintajaosto ja nuorisojaosto

Posted in Tapahtumat.