alt

Pahallalammella venyteltiin ja suunnistettiin!

alt

KyS:n nuorten torstaiharjoitukset pidettiin Kilpisten mökkialueella Pahanlammen upeissa maisemissa. Nuoria oli paikalla todella mukavasti, sillä Kilpisen Mikan monipuolisille radoille starttasi harjoittelemaan peräti 44 kyssin nuorta! Nuoremmat suunnistivat rastireitti- ja tukireittiradat ja isommat kyssiläiset tekivät reitinvalintaharjoitukset kiertämällä saman radan kahteen kertaan, ensimmäisellä kerralla enemmän teihin ja polkuihin tukeutuen ja sitten toinen kerta suoremmilla reitinvalinnoilla.

Paikalla oli myös kokonaisuudessaan perjantaiaamuna Nuorten Jukolaan Kajaaniin matkaava joukkueemme, eli (juoksujärjestyksessä) Lauri Lavikainen, Robert Björnman, Miisamaria Leinonen, Antti Väyrynen, Roosa Metsola, Anni Väyrynen ja Aino Väyrynen. Tsemppiä KyS:n joukkueelle!

Joukkueemme, kuten myös kaikki Pahallalammella paikalle olleet nuoret saivat myös päällensä KyS:n nuorten ihkauuden T-paidan.

Kuvassa nuoret alkuvenyttelyssä Villikan Sannan johdolla.

Ratamestarin lisäys: Rastien lisäksi keräsin talteen paikalle unohtuneita tavaroita, katso tarkemmin keskustelupalstalta.

Posted in Tapahtumat.