KyS:n Nuorten Jukolan joukkue paransi 45 sijaa!

Kymin Suunnistajien joukkue sijoittui sijalle 55 tänään Kainuussa suunnistetussa Nuorten Jukolassa. Sijoitus parani edellisestä vuodesta peräti 45 sijaa, joka on erinomainen suoritus, kun otetaan huomioon, että KyS:n joukkue oli selvästi ”ali-ikäinen” (yhteenlaskettuna hyvitystä muille joukkueille 10 vuotta).

KyS:n viestin aloitti Lauri Lavikainen, joka 14-ikäisenä toi 16-vuotiaiden osuudella KyS:n vaihtoon sijalla 81, eroa kärkeen runsaat 9 minuuttia. Toisella 16-vuotiaiden osuudella Björnmanin Robi nosti sijoitusta 36 sijaa ja lähetti Leinosen Miisan kolmannelle osuudelle sijalla 45. Miisa nosti KyS:n sijoitusta 2 sijaa ja seuraavaksi suunnistanut Antti Väyrynen 8 sijaa. Kun vielä Roosa Metsola nosti D16-osuudellaan sijoitusta samaiset 8 sijaa, pääsi Anni Väyrynen kuudennelle osuudelle peräti sijalla 27. Anni joutui hieman taipumaan, mutta toi KyS:n edelleen mainiosti sijalla 40 viimeiseen vaihtoon. Sitten olikin Väyrysen Ainon vuoro startata poikien 18-osuudelle, jossa varmasti  ns. ”kyyti oli kylmää”, kun Ainoa kaksi vuotta vanhemmat pojat suunnistivat Kajaanin nopeakulkuisessa maastossa. Mutta kunniakkaasti Aino hoiti rankan 6.0 km:n osuuden ja lopputuloksena oli siis sija 55.

Osuusajoissa parhaiten Kyssiläisistä sijoittui Roosa Metsola ja Antti Väyrynen, Roosan ollessa sijalla 22. ja Antti sijalla 26 omilla osuuksillaan.

Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevien vuosien Nuorten Jukoloita! Ensi vuonna Nuorten Jukola suunnistetaan Mynämäellä ja kahden vuoden päästä Nuorten Jukola suunnistetaankin Kouvolan Anjalassa!

Posted in Kilpailut.