Roosa KLL:ssä pronssille

Lapualla suunnistetuissa Koululiikuntaliiton (KLL) mestaruuskilpailuissa Pyhtäätä edustanut KyS:n Roosa Metsola suunnisti pronssille D14-sarjassa. Roosa jäi 3.0 km:n radalla 41 sekuntia mestariksi suunnistaneelle Alexandra Enlundille. Kaikkiaan D14-sarjassa kilpailuun starttasi 102 tyttöä. KyS:n (ja Pyhtään:)) Miisamaria Leinonen suunnisti sijalle 36 samaisessa sarjassa.

Palkinnoille Kyssiläisistä ylsi myös Kotkaa edustanut Roberta Björnman, joka suunnisti kymmenenneksi D10RR-sarjassa kaikkiaan 83 tytön joukosta. Robert Björnman suunnisti sijalle 35 (96 osanottajaa) sarjassa H14 ja Antti Pasi sijalle 29 (85) H12-sarjassa.

Kilpailu suunnistettiin Jukola 2007 -maastossa Lapuan Simpsiössä. Palstanpitäjä koki ”herätyksen” kulkiessaan lähtöviitoitusta Roosan kanssa: Tämä pururatahan näyttää varsin tutulta… tästähän on juostu Jukolassa! Onneksi tytär ei kuitenkaan tyytynyt isänsä ”Simpsiö-vauhtiin” (14 min/km), vaan paineli n. 8.5 minuutin vauhtia:)

Posted in Kilpailut.