KyS:n seuramatka Turkuun 24.-25.9.2011

Kymin Suunnistajat järjestää kaikille seuralaisille tarkoitetun yhteisen kilpailumatkan ns. ”Turku-viikonlopulle” 24.-25.9.2011. Lähdemme matkaan yhteisellä linja-autokuljetuksella, suunnistamme lauantaina Raisiossa Nuoriso- ja sprinttiviestissä, yövymme Ilmaristen matkailutilalla ja sunnuntaina osallistumme kansallisiin Oravatonni -kilpailuihin Nousiaisissa.

Mikä Turku-viikonloppu?

Turun legendaarinen viikonloppu kokoaa kauden päätteeksi valtaisan määrän nuoria suunnistajia ja heidän vanhempiaan/seurakavereitaan ympäri Suomea. Lauantaina suunnistetaan perinteinen Turun Suunnistajien järjestämä Nuorisoviesti, jossa on myös meille aikuisille oma kuntosarjaviesti. Koville tekijöille on myös tarjolla Sprinttiviesti. Viestin sarjat ovat seuraavat:

  • A-sarja: H/D16, 7 osuutta, maksimiyhteisikä 100 vuotta, joukkueessa oltava vähintään kaksi tyttöä
  • B-sarja: H/D12, 4 osuutta, maksimiyhteisikä 44 vuotta, joukkueessa oltava vähintään 1 tyttö, 2 TR- ja 2 RR-osuutta
  • C-sarja: Kuntosarja, 3 osuutta, vapaa osallistumisoikeus
  • Sprinttiviesti: H21 ja D21, 4 osuutta, kaksi juoksijaa/joukkue, toinen juoksee osuudet 1. ja 3. ja toinen osuudet 2. ja 4.

Eli samalla, kun KyS:n nuoret suunnistavat omissa sarjoissaan, niin aikuiset voivat suunnistaa C-sarjassa.

Lisätietoja Nuorisoviestistä.

Sunnuntaina on sitten vuorossa Mynämäen Suunnistajien järjestämä legendaarinen Oravatonni, joka on avoin kansallinen suunnistuskilpailu. Nimensä kisa on saanut siitä, että siellä seurat keräävät pisteitä (”oravatonnisarjoista”) ja paras seura palkitaan 600 euron stipendillä (tonni?). Nuorten sarjojen lisäksi kilpailussa on tarjolla myös kaikki aikuisten sarjat kuin myös kuntosuunnistusmahdollisuus. Koska kilpailu on nuorisopainotteinen, on se otettu huomioon myös kuulutuksessa ja muussa toiminnassa, mm. perinteisesti kannustajille on ollut kannustuskilpailu, josta muuten KyS:n nettisivujen ylänurkassa oleva kuva on peräisin!

Lisätietoja Oravatonnista.

Yhteiskuljetus Lindroosin linja-autolla

KyS:lle on varattu Lindroosin linja-auto (50 paikkainen), joka kuljettaa meidät lauantaiaamuna Kotkasta Raisioon kilpailukeskukseen, vie meidät majapaikkaamme, noutaa meidät aamulla majapaikasta Nousiaisten kilpailukeskukseen ja tuo meidät sunnuntaipäivän päätteeksi takaisin Kotkaan.

Yhteismajoitus Ilmaristen matkailutilalla

Majoitumme lauantain-sunnuntain välisen yön Ilmaristen matkailutilalla, joka sijaitsee lähellä Lietoa. Majoituspaikkoja on 2-7 hengen huoneissa yhteensä 30 paikkaa. Lisävuodepaikkoja on saatavissa tarvittaessa.

Ilmaristen tilalla nautimme myös iltaruoan, saunomme ja vietämme yhdessä aikaa, sitä kuuluisaa ”kyssäaikaa”! Sunnuntaiaamuna nautimme aamiaisen ja suuntaamme kohti kilpailuja.

Koko seuran yhteinen reissu!

Vaikka Turku-viikonlopussa painottuvatkin voimakkaasti nuorisoasiat, on matka tarkoitettu kaikille Kyssiläisille!!!!

Mitä maksaa ja ilmoittautumiset?

Alustava hinta matkalle/henkilö on 50 euroa aikuisilta sisältäen matkat, majoittumisen, iltaruoan, saunan ja aamiaisen. 12-vuotiailta ja sitä nuoremmilta hinta on 35 euroa. Hinta on vahvasti kompensoitu, ts. seura osallistuu kustannuksiin merkittäviltä osin.

Ilmoittautumiset Jyrki Metsolalle (jyrki.metsola@cads.fi, 0400-427796) tai KyS:n keskustelufoorumiin viimeistään 2.9.2011 (koska joudun vahvistamaan kuljetuksen ja majoitukset)!!! 

Posted in Staattiset sivut.