KyS:n nuoret hyvässä vauhdissa Kultaisen Kompassin finaalissa Nokialla

KyS:n nuoret olivat varsin hyvässä suunnistusvauhdissa Nokialla suunnistetussa Kultaisen Kompassin finaalissa. Parhaiten hajontaradoilla menestyi kuvan Lauri Lavikainen, joka sijoittui toiseksi poikien A-hajontaradalla käyttäen 3.97 km:n rataan aikaa ainoastaan 31.15. Aika kyytiä! Roosa Metsola sijoittui kolmanneksi tyttöjen A-hajontaradalla, Leinosen Miisamaria sijalle 7. tyttöjen C-radalla, Björnmanin Robi sijalle 10. poikien D-radalla ja Väyrysen Antti sijalle 11. poikien C-radalla.

Kultainen kompassi on 14-sarjalaisille (13- ja 14-vuotiaat) suunnattu yhteislähtökilpailu, jossa kilpailevat eri alueet neljän tytön ja neljän pojan muodostamina joukkueina. Kyssiläiset suunnistivat Kaakon joukkueissa, joista parhaiten kaikkiaan 23 joukkueen kilpailussa sijoittui Kaakko 2 kymmenenneksi.

Erityiskiitos Lavikaisen Reimalle matkajärjestelyistä! Ehkäpä hyvä vire kyssiläisille syntyi Edenin kylpylän poreissa:)

Kultaisen Kompassin tulokset.

Posted in Kilpailut.