KyS:n Turku-viikonloppu sujui hienosti!

KyS:n 25-henkinen iskuryhmä vietti varsin mukavan viikonlopun Turun seudulla. Lauantaina suunnistimme neljän joukkueen voimin Turun Suunnistajien järjestämässä Nuoriso- ja sprinttiviestissä. Aivan terävimpään kärkeen ei tällä kertaa viestissä ylletty, mutta sen sijaan hyviä yksilösuorituksia nähtiin, kuten Lauri Lavikaisen mainio avausosuus (8.) ja Antti Väyrysen nappisuoritus kuudennella osuudella.

Viestistä suuntasimme matkamme yöpymispaikkaamme Ilmarisen matkailutilalle Lietoon, joka olikin aivan mahtava kokemus! Isäntäpari oli remontoinut vanhaan navettaan uskomattoman hienon kokonaisuuden huoneineen, juhlatiloineen ja saunoineen. Pääsivätpä uskaliammat kyssiläiset myös ”nauttimaan” ulkouima-altaan nyt jo varsin viileästä vedestä! Pihagrillissä grillattujen makkaroiden ja maatilan pihapiirissä suoritetun lamppupiilon jälkeen uni tuntuikin kaikille maistuvan.

Sunnuntaiaamuna suuntasimme autot kohti Nousiaista ja siellä pidettäviä Oravatonnin henkilökohtaisia kilpailuja. Upeassa aurinkoisessa syyssäässä suunnistetuissa kilpailuissa kyssiläisistä parhaiten sijoittuivat Daniel Koivisto (H12, 2.), Roberta Björnman (D10, 4.), Roosa Metsola (D14, 5.) ja Aino Väyrynen (D16, 7.). Kolme ensimmäiseksi mainittua saivat kotiin vietäväksi myös Oravatonnin perinteisen palkinnon, eli ”Oravapatsaan”! Oravatonnissa myös seurat kilpailivat keskenään ja tässä kisassa KyS sijoittui 39 seuran porukasta sijalle 12 yhdessä Kooveen kanssa.

Siis kaiken kaikkiaan, erittäin onnistunut reissu ja eikun ensi vuonna uudestaan! Palstanpitäjän ottamia kuvia odotellessa käykäähän kurkkaamassa kisajärjestäjien kuvia. Sieltä löytyy tuttuja kasvoja ja esim. Tessan kunnon palkintotuuletukset:)

 

Posted in Kilpailut.