Lauantain vaellukset käynnistyivät upeassa säässä.. ja jatkuvat ensi lauantaina!

Kymin Suunnistajien lauantaiset vaellusretket käynnistyivät upean aurinkoisessa syyssäässä eilen. Rikan Jyrkin johdolla teimme noin kahden tunnin ja arviolta 10:n kilometrin kävelyvaelluksen Petäjäpirtiltä kohti tuttuja hiihto- ja suunnistusmaisemia. Reipasta ulkoilua hyvässä seurassa, ei voi valittaa!

Vaellukset jatkuvat ensi lauantaina, eli 5.11. kello 10 alkaen Kymin lentokentän parkkipaikalta. Starttaamme tuolloin lenkille, jossa alustavan suunnitelman mukaisesti kierrämme lentokentän perinteisen hiihtolenkin (13 km). Se ainakin on varmaa, että tauon pidämme hiihtolenkin laavulla ja paistamme makkarat! Eli ota mukaan omat makkarat ja tietysti juotavaa. Tervetuloa!

Mikan lisäys: Rikan Jyrkin luvalla myös sauvakävely sallittu. Ja muistathan myös torstain yhteislenkit Äijönvuorella!

Posted in Tapahtumat.