Tervehdys jäsenistölle!

Uunituore KySsiläinen tupsahti postilaatikosta. Aika näyttävä seuralehti! Vein heti pari kappaletta Kotkan kaupungin liikuntatoimistoon luettavaksi! Kiitokset päätoimittaja Mika Kilpiselle lehden ammattimaisesta toimittamisesta. On hienoa, kun on osaajia joukossa! Kiitokset myös kaikille niille noin 20 jäsenelle, jotka kirjoittivat juttuja tai toimittivat kuvia. Yhdessä saatiin paljon sivuja aikaiseksi.

Joulun aikana on mielenkiintoista ratkoa kuvasuunnistuksen rastipaikkoja. Sen verran ehdin jo sinapinkeiton lomassa vilkaista, että lähtöpaikka on sijoitettu kartalle. Ehkä tulee joulunpyhinä käytyä vähän maastossakin katsomassa…

Kiitokset kaikille kyssiläisille menneestä touhukkaasta ja antoisasta suunnistusvuodesta. Hengähdetään vähän joulun tienoossa ja uuden vuoden päivänä nähdään jo S-markettien talkoissa (jos et ole vielä ilmoittautunut, voit hoitaa sen keskustelupalstallamme).

Rauhallista joulua teille kaikille!

Kaisa Snell

puheenjohtaja

Posted in Yleiset.