QuickRoute päivittyi

Suositusta GPS-reittien analysointiohjelmasta QuickRoutesta on julkaistu uusi versio. Jo ennestään mainio ohjelma on saanut joitakin lisäominaisuuksia ja on ladattavissa osoitteesta http://www.matstroeng.se/quickroute/en/download.php

Uusia ominaisuuksia ja parannuksia ovat mm. seuraavat:

  • kartan skaalaus, rajaus ja kierto uutta tiedostoa luotaessa
  • entisestään parantunut tuki Garmin -tiedostoille
  • ohjelma on suomennettu
  • ”ympyräaika”
  • parannettu integraatio, myös uudistuneen, DOMA -kartta-arkisto-ohjelman kanssa

Englannnikielisiä ohjeita ohjelman käyttöön löytyy mm. o-training.net sivustolta. Ohjelmaan ja sen ominaisuuksiin voit tutustua asentamalla ohjelman koneellesi ja lataamalla esimerkiksi tämän Thierry Gueorgioun suorituksen koneellesi. QuickRoutella luodut jpg -tiedostothan pitävät sisällään analysoinnissa tarvittavat tiedot ja ovat avattavissa ohjelmalla. Tiedostoja tutkittavaksi löytyy netistä pilvin pimein, aloittaa voi vaikkapa omaps.worldofo.com -sivustolta. Tapaninpäivän kinkkurasteilla A-radan kiertäneet voivat verrata suoritustaan vaikkapa omaan suoritukseeni, jonka saat ladattua täältä.

Posted in Yleinen.