Ohjeita Inventaario-talkoisiin osallistuville

Sunnuntaina järjestettäviin S-Market -inventaariotalkoisiin saatiin lopulta todella mukavasti väkeä. Jo nyt lämpimät kiitokset kaikille talkoolaisille! Tässä tarkemmat ohjeet sunnuntain suhteen:

  • S-Market Karhula: Talkoolaisia on ilmoittautunut 16 henkeä. Kokoontukaa sunnuntaina 1.1.2012 kello 10 S-Market Karhulan Jumalniemen puolella sijaitsevan lastaussillan kohdalla. Marketpäällikkö Mika Hänninen tulee päästämään teidät sisälle ja ohjeistaa työhön. Työn aikana pidetään ”voileipätauko”, siis tarjoilut ovat kaupan puolesta.
  • S-Market Kotka: Talkoolaisia on ilmoittautunut 14 henkeä. Kokoontukaa sunnuntaina 1.1.2012 kello 12  Pasaatin Ruotsinsalmenkadun puoleisella sivulla (puistoa vastapäätä). Siinä ovat isot harmaat ovet, joista  marketpäällikkö Piia Kettunen tulee päästämään teidät sisälle ja ohjeistaa työhön. Työn aikana pidetään ”voileipätauko”, siis tarjoilut ovat kaupan puolesta.

Hyviä talkoita!

Posted in Tapahtumat.