Jukolakoulu 2011 – näin sen kokivat osanottajat

Kymin Suunnistajien Jukolakoulu 2011 oli täydellinen menestys. Porukkaa oli mainiosti, ilmapiiri oli loistava, opetus oli KyS:n perinteitä noudattaen ensiluokkaista ja sokerina pohjalla todella moni koulun käynyt koki Venlojen- tai Jukolan Viestin uskomattoman elämyksen Salpa-Jukolan maastoissa. Katteetonta itsekehua? Ei, vaan kentältä tullut aitoa positiivista palautetta!

Tässä Jukolakoulu 2011:n käyneiden palautetta kurssin järjestäjille:

”Kiitoksia kyssiläisille kaikesta tuesta ja neuvoista. Hauskaa oli,nälkää jäi ensi vuoteenkin…”


”Mahtava kokemus! Kiitos kaikille kannustuksesta ja opista, jota olen kevään aikana saanut…. Olen saanut uuden harrastuksen ja mielessä kangastelee ensi kesän uusinta. Onneksi ennen seuraavaa Jukolaa on koko loppukesä ja syksy sekä ensi kevät aikaa harjoitella. Rasteilla siis nähdään!”


”Kiitos kannustuksesta ja saaduista suunnistusopeista. Jollain tavalla koukku on toiminut…”


”Pärjäsimme Jukolassa omasta mielestämme aika mainiosti. Porukkana olimme vallan loistavia, asenteet kohdallaan ja nauru herkässä sekä omille taidoille että kaverien sattumuksille. Vaan tahto oli kaikilla kova ja luottamus koko joukkueen onnistumiseen! Epäonnistujathan olisimme ruoskineet suorituksen jälkeen joka tapauksessa Fresitalla ja mansikoilla! =)”


”Kiitos hyvistä opeista ja kokemus oli odotusten mukainen eli erittäin mukava. Liityn KYMIN SUUNNISTAJIIN. Mitä tietoja tarvitset?”


”Kiitos, ”X:n” jukolakoululaiset kumartaa ja kiittää. Kun tuli hätä, aina löytyi ystävällinen apu. Sitä sanan helinää, jota eilen kuului saunan lauteilla ja

terassilla, voi vain kokea innostuneen ja yhtenäisen joukkueen hengestä.”


”Kiitos ”luotsaamisesta” ja neuvoista! On ollut upeaa löytää niiiiiin ihana uusi harrastus, jota aion jatkaa vuosia. Tykkään tosi paljon suunnistamisesta ja Jukola-tapahtuma oli todella ainutkertainen. Toivon, että pystyn ensi vuonnakin osallistumaan Venloihin ja monena muuna vuonna kans. Harjoittelu jatkuu tästä edespäin kuntsareilla ja ehkäpä osallistun myös Kainuun Rastiviikoille.”


”Oli todella mahtavat viestit ja upea tapahtuma, eiköhän meidän siskojoukkueen yhteinen Jukolataival alkanut tästä viestistä! Suuret kiitokset kokoJukolakoulutiimille, aivan MAHTAVA idea teiltä järjestää tuo Jukolakoulu. Ainakin itseltäni olisi varmaankin jäänyt viestiin osallistumatta ellen olisi päässyt suunnistustaitojani preppaamaan ja teiltä tietoja ammentamaan.”


”Kyllä tästä suunnistuskipinä jäi ja kuntorastit kutsuvat varmasti jo tänä kesänä ja kuten sanottu, taitaa Valio-Jukola kutsua ensi vuonna. ;-)”


”Kiitos!! Kokemus oli kyllä mahtava ja kovalla innolla jo valmistaudutaan Vantaan Jukolaan. Ainakin me olimme kovasti tyytyväisiä tapahtumaan (ja itseemmekin.. ). Upea fiilis ja ylitimme kyllä itsemme siellä metsässä. Kiitos kaikille hyville ohjaajille, ilman teitä ei tästä olisi tullut mitään! Yllättävän helppoa oli siellä metsässä valmiita uria pitkin kulkea ja mukavia kanssakulkijoita riitti.”

Posted in Seuratoiminta.