Kesäkausi 2012 lähestyy – KyS:n ”seuratoimintaveturi” puksuttaa jo täysillä!

Vuosi on vaihtunut ja kaikkien katseet ovat jo kohti suunnistuskautta 2012. Niin myös Kymin Suunnistajissa, joka viime vuoden tapaan tulee tarjoamaan jäsenistölleen jälleen monipuolista ja laajaa toimintaa. Parhaillaan eri jaostot hiovat kesän 2012 toimintakalenteriaan kuntoon. Mutta ennen kuin lumet ovat sulaneet, tapahtuu seurassa jo monenlaista. Tutustu ja osallistu!

  • Jukolakoulu 2012 käynnistyy lauantaina 28.1. kello 14-16 Langinkosken koululla. Haluat sitten oppia suunnistamaan tai haaveissasi on osallistuminen kesäkuussa suunnistettavaan Valio-Jukolaan, tämä kurssi on sinua varten. Lue tarkemmin asiasta Jukolakoulu 2012 -sivuilta ja ilmoittaudu mukaan!
  • KyS:n nuorisotoiminta on vahvalla kasvu-uralla. Sen onnistuminen vaatii ohjaajaresursseja. Nuori Suunta -ohjaajakoulutus, Taso 1 järjestetään yhteistyössä VeVen kanssa 31.3.-1.4.2012 Haminassa. Jos (kun!) olet kiinnostunut saamaan täsmätietoa alle 12-vuotiaiden nuorten suunnistusohjaukseen, tämä kurssi on sinua varten! Lue lisää ja ilmoittaudu!
  • Hippo-suunnistuskoulu käynnistyy 25.4.2012. Viimevuotiseen tapaan koulu järjestetään viisiosaisena ”starttikurssina”, jonka jälkeen harjoittelu jatkuu KyS:n nuorten torstaiharjoituksissa, Rannikkorasteilla ja muissa nuorisojaoston järjestämissä tapahtumissa.
  • Nuorille järjestetään 24.1. ja 21.2. reitinvalintaharjoitukset luokkatilassa. Harjoitus on suunnattu ns. normaalisuunnistusta kaudella 2012 suunnistaville nuorille.
  • Ja muistathan tietysti sunnuntaisin pidettävät seuran salivuoroharjoitukset Huutjärven koululla kello 17-19!
Posted in Yleiset.