Ohjaajakoulutuksia tarjolla!

Osana Kymin Suunnistajien Nuorisotoiminnan 2015 kehittämisprojektia järjestetään erilaista ohjaaja- ja valmentajakoulutusta.

Nuori Suunta, Taso 1, osa 1 -koulutus 31.3.-1.4.2012 Haminassa

Yhteistyössä naapuriseura VeVen kanssa järjestetään ohjaajakoulutuksen ensimmäisen tason, Taso 1:n ensimmäinen viikonlopun kestävä koulutus 31.3.-1.4.2012 Haminassa. Koulutukseen kuuluva osa 2 järjestetään syksyllä 2012 myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Nuori Suunta -ohjaajakoulutus, taso 1 on suunnattu ohjaajille ja  ohjaajiksi aikoville henkilöille, jotka toimivat seuroissa alle 12-vuotiaiden ohjaajina.

Kyssiläisten koulutuksen kustantaa seura. Nyt kaikki nuorten vanhemmat ja muut nuorisotyöstä kiinnostuneet kyssiläiset mukaan hyvälle kurssille! ilmoittautumiset Sanna Villikalle 9.3.2012 mennessä sähköpostilla: sanna.villikka@kotka.fi tai puhelimitse 0400-698 912. Ilmoita viestissäsi Sannalle seuraavat tiedot: Nimi, osoite, sähköpostiosoite (jonne kutsu lähetetään), syntymävuosi, onko sinulla aikaisempaa ohjaajakokemusta (jos on, niin minkälaista) sekä mahdollinen erikoisruokavalio (tai muu tieto, jonka haluat kouluttajan tietävän).

Lisätietoja Nuori Suunta -ohjaajakoulutus, Taso 1:stä löydät Suunnistusliiton sivuilta.

Posted in Staattiset sivut.