Kuvasuunnistuskilpailu 2011 tulokset

Kyssiläisen kuvasuunnistuskilpailuun osallistui yhteensä 12 palautettua karttaa, joiden takana oli varmasti useita henkilöitä ja perhekuntia. Oikean ratkaisun löydät täältä: http://www.kyminsuunnistajat.fi/phpBB3/viewtopic.php?f=1&t=606

Täysin oikeita ratkaisuja oli peräti 9 kpl. Saattaa olla niin, että suotuisa lumeton joulukuu antoi mahdollisuuden joillekin jopa tarkistussamoiluun Aittakorven takamaastoihin, jolloin saattoi verrata rastikuvia suoraan luonnossa. Joka tapauksessa tulos osoittaa, että taitavia ”rastinetsijöitä” seurasta löytyy.

Hankalin rasti oli 3-rasti eli suorakulmainen jyrkänne. Muutamat valitsivat ko. pisteeksi oikeasta jyrkänteestä kaakkoon sijaitsevan jyrkänteen, joka kuitenkin aukeaa alarinteeseen toisin päin. Myöskin 9-rastia ehdotettiin toisen sorakuopan reunaan.

Oikein vastanneiden ikesken arvontapalkinnon saavat Hannu Pönni, Timo Pirtilä ja Antti Pasi. Kaikkien osallistuneiden kesken arvontapalkinnon saavat Jussi Virtanen, Ari Mäntynen ja perhe Väyrynen.

Palkinnot toimitetaan voittajille helmikuun aikana.

Kiitos kaikille osanottajille ja oikein antoisaa rastivuotta 2012 toivottaapi ”ratamestari”.

Posted in Yleinen.