Tampsan korttelisuunnistuksen jälkipuinnit

Korttelisuunnistukset polkaistiin eilen käyntiin 23:n, hommasta selvästi nauttivan, suunnistajan voimin. Mikäli et eilen paikalle päässyt ja tunnet jääneesi jostain hauskasta paitsi niin ei hätää! Eilinen kartta ja rata on ladattavissa täältä. Rastien merkkinä olleet vihreät nauhatkin säilyvät varmasti vielä jonkin aikaa paikoillaan, joten ei muuta kuin korttelisuunnistamaan. Linkistä latautuu A-rata, mutta lyhyenmmät radat muodostuivat samoista rastipisteistä, B-rata rasteista 1, 2, 3, 7, 8 ja 9, C-rata rasteista 1, 2, 8 ja 9. Omat variaatiotkin ovat toki sallittuja. Valmiiksi tulostettuja karttojakin jäi, sellaisen voit halutessasi noutaa Kopioklubilta, Ruukinkatu 11B, Kotka.

Eri reitinvalintojen pituudet näet täältä ja niihin voit verrata omia ratkaisujasi. Joitakin löytyneitä oikopolkuja tai vaihtoehtoisia reitinvalintoja on merkitty karttaan katkoviivoin.

Kiitokset osanottajille, ensi viikon reippaammaksi lenkiksi on tarjolla tiistain testijuoksu Sutelassa. Kortteleita suunnistetaan seuraavaksi Jukolakoulun yhteydessä la 18.2. Langinkosken koululla.

Posted in Yleinen.