Suunnistusvalmennusseminaarin satoa

Viime viikonloppuna pidetyn, tällä kertaa sprinttisuunnistukseen keskittyneen suunnistusvalmennusseminaarin luentoaineisto löytyy täältä. Luennoilla käytiin läpi sprinttisuunnistuksen erityispiirteitä niin kilpailijan, kartoittajan, kuin kisajärjestäjänkin kannalta. Allekirjoittaneen lisäksi myös seuran terävimmät valmennus- ja sprinttiosaajat olivat luentoja kuuntelemassa, niinpä saimmekin nauttia heti sunnuntain salivuorolla seminaarin hedelmistä. Ja jatkoa on luvassa, seuraava nuorten karttailta pidetään myös sprinttisuunnistuspainotteisena.

”Sprinttisuunnistus on ollut yksi tärkeimmistä harjoitteistani keskimatkalle” – Thierry Gueorgiou 2011

”…nykyisin myös distanssimatkoilla vaaditaan sprinttiominaisuuksia.” – S-P Fincke 2012

t. Mika

Lisäys: Juttu Emil Wingstedtin esityksestä Hevoskuurissa

Posted in Yleiset.