Roosa hyvässä vauhdissa Espanjassa

Espanjassa kuluneena viikonloppuna pidetyistä Andalucia O-meeting kilpailuista kantautuu hienoja uutisia tänne kotimaahan. Metsolan Roosa ei antanut hieman vieraamman maastotyypin häiritä vaan nappasi lauantaina Cabo de Rochessa Atlantin rannalla pidetystä keskimatkan osakilpailusta voiton D16 sarjassa! Muutenkin Roosa teki tasaisen varmaa työtä ollen sekä sunnuntain pitkällä matkalla että maanantain Beach-O -keskimatkan osakilpailussa toinen. Lauantain iltasprintissäkin Roosa oli mukavasti sijalla 7. Ruotsin ilmeisen juoksuvoimainen ja Roosan ikätoveri Erica Edman nappasi voitot näissä muissa osakilpailuissa Roosan tarjotessa hänelle kovimman vastuksen. Erica näyttää sijoittuneen viime vuonna Ruotsin O-ringen -rastiviikolla kokonaiskilpailussa neljänneksi ottaen yhden osakilpailuvoitonkin. Varsin hyvä tasonmittari ja arvokas ”päänahka” siis!

Andalucia O-meetingin tulokset ja väliajat löydät täältä: http://aom2012.com/sites.php?sites_id=48

Posted in Yleiset.