31 suunnistajaa Tour de Ruonalassa

Ruonalan katuja ja kujia kierrettiin tänään 31 suunnistajan voimin. Varsin mukava määrä, lisäksi pari kiireisempää kurvasi paikalle autollaan noutaen kartan myöhempää omatoimista harjoitusta varten. Tapahtumasta on avattu myös reittihärveli jonne kannustan mahdollisimman useata osallistujaa reittinsä piirtämään, niin kanssasuunnistajien kuin ratamestarinkin iloksi. Ratamestarin ihannereitit löytyvät nyt myös härvelistä. Koska ajanottoa ei järjestäjän puolesta tällä kertaa ollut, pitää reittihärvelin ”Fin” ruutuun, syöttää aika (todellinen, arvioitu tai keksitty) jotta reittipiirroksen tallennus onnistuu. Rohkeasti vain Jukolakoululaisetkin reittihärveliä testaamaan ja reittejä piirtämään, tässä linkki härveliin:  http://www.rannikkorastit.fi/gadget/cgi-bin/reitti.cgi 

Suuret kiitokset osallistujille, seuraavan kerran korttelisuunnistetaan tiistaina 27.3.

Posted in Yleiset.