Näin saat käyttäjätunnuksen KyS:n keskustelufoorumiin

KyS:n keskustelufoorumiin yrittää päivittäin kirjautua muutamia kymmeniä ns. roskapostikirjautujia (”robotit”), joiden tarkoituksena on läpipäästyään kirjoittaa foorumiin epäasiallisia asioita. Tästä johtuen sähköpostini on täynnä näitä viestejä (jokaisesta rekisteröitymisyrityksestä tulee minulle sähköposti) ja enkä välttämättä lue niitä yksitellen läpi ja näin huomaa, jos joukossa on ihan asiallinen, KyS:n jäsenen rekisteröintiyritys.

Edellisestä johtuen, jos haluat rekisteröityä KyS:n keskustelufoorumiin, niin lähetä minulle sähköpostitse (jyrki.metsola@cads.fi) seuraavat tiedot:

  • Käyttäjätunnus (suositellaan tyyliin: etunimi_sukunimi, esim. jyrki_metsola)
  • Haluamasi salasana
  • Sähköpostiosoitteesi

Nämä tiedot saatuani teen rekisteröinnin.

Posted in Yleiset.