Karhulan korttelirastiennakko

Kymin Suunnistajien korttelisuunnistukset jatkuvat tiistaina 3.4.2012 Karhulassa Rauhala-Metsäkulma-Sunila-Helilä alueella. A-rata on pituudeltaan 6,5 km, B 4,2 km ja C 3,2 km. Karttana on mittakaavaltaan 1:10000 peruskartta. Kartan tarkkuus ei siis vastaa sprinttisuunnistuskartan vaatimuksia.

Lauantaisen maastoon tutustumisen perusteella tiet ovat hyväkulkuisia ja sulia. Karttapolut ovat osittain sulia, mutta osittain lumisia. Joku pienempi karttapolku oli täysin luminenkin ja vaikea huomata. Lenkkikengillä pärjää, kun reitinvalinnoissa ottaa vähän varman päälle. Nastareissa voi suunnistaa pienemmilläkin poluilla  ja vähän vaikka oikoakin.  

Talojen pihojen läpi ei ole sallittua mennä. Teiden ylityksissä on noudatettava erityistä varovaisuutta. Jokainen suunnistaa omalla vastuullaan.  Rastipisteet ovat korttelisuunnistuksen tapaan helppoja, mutta vastaavasti reitinvalintehtäviä löytyy melkeinpä jokaiselle välille.  Rastipisteet on merkitty sinipunaisin merkkinauhoin. Kymin Suunnistajien jäsenille harjoitus on ilmainen, muilta peritään karttamaksuna 2 euroa.

Lähtöpaikkana Karhulan jäähalli. 

Ratamestari Timo

Posted in Yleiset.