Hippo-suunnistuskoulu käynnistyi yli 50 lapsen voimin!

Kymin Suunnistajien Hippo-suunnistuskoulu käynnistyi keskiviikkoiltana Mussalon koululla 53 lapsen voimin. Innokkaiden lasten lisäksi paikalla oli mahtava määrä Kyssiläisiä ohjaajia, joille erityiskiitokset! Ensimmäisellä kerralla suunnistuskoululaiset saivat luokassa opetusta suunnistuksen perusasioihin Villikan Sannan ja Metsolan Riikan opastuksella, jonka aikana suunnistuskoulun rehtori Jyrki Rikka valoitti lasten vanhemmille tämän upean harrastuksemme saloja. Tämän jälkeen lapset pääsivät itse pääasiaan, eli etsimään Mussalon sprinttikartalle sijoitettuja rasteja ohjaajien opastuksella. Kuvassa suunnistuskoulun ”vanhat konkarit” eli Rytin sisarukset Roosa ja Elisa kumparerastilla 11.

Hippo-suunnistuskoulu jatkuu viikon päästä, eli keskiviikkona 2.5 Katariinan urheilukentällä.

Posted in Tapahtumat.