Suunnassakulkuharjoitus 10.5.

Torstain suunnassakulkuharjoituksessa harjoitellaan suunnan ottoa kompassilla/kartan suuntaamista kompassin avulla ja maastossa kompassin mukaan kulkua.

Kaikilla on aluksi suunnassakulkurata n. 1,5 km, missä aluksi rauhallisella vauhdilla testataan miten suunnassa pysyy. Jos suunta pysyy, voi jälkipään rasteilla vauhtia jo lisätä ja katsoa pysyykö edelleen suunnassa.

Sen jälkeen vanhemmille nuorille on normaali suunnistusrata n. 2,2 km, jossa edelleen kuljetaan kompassin mukaan. Karttaa on tällä radalla hieman manipuloitu peittämällä tai poistamalla joitaki kohteita. Myös nuoremmat voivat tästä radasta suunnistaa muutamia rasteja, jos intoa riittää.

Kokoontuminen Kymin Lentokentän eteläisellä parkkipaikalla klo 18.00.

Harjoitus on avoin myös kaikille seuran jäsenille.

Kokoontumispaikka: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=16000&text=Kokoontuminen&srs=EPSG%3A3067&y=6714708&x=494433&lang=fi

Ratamestari Timo

Posted in Yleiset.