alt

Antti Väyrynen Vierumäki-sprintin voittoon!

alt

Perjantai-iltana Vierumäellä suunnistetussa Vierumäki-sprintissä KyS:n Antti Väyrynen nappasi ensimmäisen sijan H14-sarjassa. Nelosrastin jälkeen Antti otti keulapaikan, eikä siitä enää luopunut vaan voitti Hyvinkään Rastin Ville Tiljanderin yhdeksällä sekunnilla. KyS:n mainiota iltaa täydensi Roosa Metsola D16-sarjan kakkossijalla, jääden Suunta-Jyväskylän Janika Puikkosesta 14 sekuntia. Ratkaisu Janikan eduksi tapahtui aivan radan loppuvaiheilla, sillä vielä rastilla 7 Roosa oli keulassa 10 sekunnin erolla. Kuten tarkkaavaiset huomaavat, niin ylläolevassa kuvassa Antti ei ole Vierumäellä, vaan keskellä kauneinta kesää 2011 Rasticupin osakilpailussa.

Tulokset, väliajat, Reittihärveli

Kuva kisasivuilta: Antti palkintojen jaossa

Posted in Kilpailut.