Hippo-Suunnistuskoulu päättyi Karhuvuoren RR- ja TR-ratoihin

Kymin Suunnistajien Hippo-suunnistuskoulu 2012 päättyi viidenteen kertaan, joka suunnistettiin Karhuvuoren maastossa. Tällä kertaa suunnistuskoululaiset pääsivät tutustumaan lasten kilpailumuotoihin, eli RR- ja TR-ratoihin. Jokainen sai myös samalla kokeilla kilpailunomaista toimintaa, kun rasteilla leimattiin oikeilla Emit-korteilla. Aurinko helli jälleen meitä ja ilahduttavan moni koululainen ilmoitti jo heti jatkavansa suunnistusharrastusta! Hienoa! Ja muistattehan, että mukaan kerkeää vielä hyvin, kun kausi varsinaisesti on nyt alkanut. Harjoittelu jatkuu niin Rannikkorasteilla kuin KyS:n nuorten omissa torstaiharjoituksissa. Poikkeuksellisesti ensi viikolla 12-vuotiaat ja sitä nuoremmat menevät keskiviikkona 23.5 harjoittelemaan naapuriseura VeVen vieraiksi ja ensimmäiset torstaiharjoitukset 24.5 on suunnattu 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille.  Ensimmäinen kaikille KyS:n lapsille ja nuorille yhteinen torstaiharjoitus on 31.5 Katariinassa. Nähdään harjoituksissa!

Posted in Tapahtumat.